Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek ilyen körülmények között egy pasival?
Én fiú vagyok, és a barátnőmről tudtam meg jó idő után milyen is a helyzetük. (Apja alkoholista, édesanyja mosogatónő, és nem egyedüli gyerek!) Engem különösebben nem zavart, csupán átmeneti zavar merült fel abban, hogy egy ideig mindent megvettem neki. De azthiszem túlzásba vittem, bár őt sose zavarta, de az anyja többször is rászólt. Igazából ha a szüleit előbb ismerem mint őt lehet őt sose ismerem meg, így fordítva viszont úgy alakult, hogy másfél éve vele vagyok, és rájöttem, hogy annyira nem is rossz a családja mint első ránézésre tűnt.
Szerintem nem teljesen elítélendő, ha kicsit előítéletes vagy, nemis az anyagi helyzetre nézve, hanem a viselkedésre. Még csak csak elmegy ha valakinek nem olyanok az életkörülményei, hisz attól még lehet jobbmódúaknál jobb ember, de ha bunkón is viselkednek a szülei, hááát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!