Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket zavarna, ha a barátotoknak lenne egy/több waifuja?
Ha elfogadtok bizonyos waifukat, akkor kik azok akikre különösen féltékenyek lennétek? Az baj ha van köztük loli is?
18/F
Én is bírom az FLCL-t, kérdező.:D
18/L
#33 Azért emelgetem ki a kérdést, mert nem kaptam semmiféle konstruktív kritikát, ami alapján könnyebben befogadhatóvá válna ez a szokásom. Hajlandó lennék változni, hogy könnyebben elfogadjanak, csak nem tudom milyen irányba induljak. Csupán véleményeket (többnyire negatívakat) kaptam, de érdekelne az, hogy javíthatnék magamon.
pl.: Eleinte titkoljam el a waifuimat a lány elől? Ez etikus viselkedés lenne a lánnyal, vagy a waifuimmal szemben? Vagy jobb ha felcímkézem magamra, hogy "Igen lányok, van egy háremem.", ezzel kiszűrve azt, aki nem vevő rám? Esetleg próbáljam bemutatni más oldalamat is (hatalmas gyűjtő vagyok; 57 különböző fedorám van, ráadásul van egy igazi japán katanám is)?
Basszus, titkold el a waifu-idat. És dugd sorra a nőket, ha csak tudod!!!
A mostani nők furák. Nem biztos, hogy bejönnek náluk az idáig amúgy esélyesnek tetsző hímek!
Ha sokat dugtál már, akkor lenyugodsz annyira, hogy tudd, melyik csaj illik igazán hozzád. Ekkor tudni fogod, hogy kinek a gyerekét akarod nevelni!
Addig csak dugjál és dugjál igazi csajokkal. Az nem számít, hogy nem elégíted ki őket, amíg az "igazi" el nem jön...
Az "igazi"-t elégítsd ki, és, ha ő eljön, ne hagyd hoppon, dugd meg alaposan, hogy öreg korában is azt a dugást emlegesse. Amiben gyerekei és unokáinak zálogai születtek...
Szerintem ez egy poén/troll kérdés, de ha komolyan gondolod:
Ezek nem igazi személyek, max 2D-sek. Nem, neked nincs háremed, max a fejedben, s tetszenek bizonyos női anime karakterek. Ennyi. Egy értelmes nő pedig nem lesz féltékeny egy nemlétező fiktívre, hacsak nem valami defektessel hoz össze a sors VAGY nem kezelsz nemlétező dolgokat úgy mintha léteznének, például hanyagolod miatta őt meg egyebek, mert az a beteges szint.
Azzal nincs baj, hogy tetszik egy női anime karakter s vonzónak találod, de van ennek is egy túlzó szintje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!