Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket zavarna, ha a barátotoknak lenne egy/több waifuja?
Figyelt kérdés
Ha elfogadtok bizonyos waifukat, akkor kik azok akikre különösen féltékenyek lennétek? Az baj ha van köztük loli is?
18/F
2017. jan. 22. 20:25
11/46 anonim válasza:
Én biztos, hogy betegesnek tartanám...Eleve nem bírom az ilyen animés/mangás emberkéket. Zakkant az összes.
12/46 anonim válasza:
Habár animés lányként nekem is időnként bejön egy-egy szereplő (habár ritka szar ízlésem van:DD), kipaszott féltékeny lennék, még akkor is, ha ők nem léteznek. Talán tudat alatt attól tartanék, hogy egyszer bekattansz, elhagysz és hikikomoriként éled tovább az életed a nemlétező "feleségeiddel".:c
13/46 A kérdező kommentje:
Értem, ezek szerint így nem lehet csajozni...
És ha lemondanék a japán karakterekről, és csak a nyugati animációs karakterekkel folytatnám a viszonyom? (pl.: Buborék Hercegnő, Fluttershy) Akkor lenne esélyem?
2017. jan. 22. 21:48
14/46 anonim válasza:
Neeem a japánon van a hangsúly, hanem azon, hogy te egy kitalált mesevilágbeli lénnyel akarsz járni!!
16/46 anonim válasza:
Lol, Ettől leestem az ágyról
De csak azért mert itt nem tolerálják meg vannak nem elfogadó emberek ne mondj le az animékről ha azokat szereted és azok szórakoztatnak
18/46 A kérdező kommentje:
Nem kitaláltak :(
2017. jan. 22. 22:02
19/46 anonim válasza:
Ezek nem rajzfilm szereplők? A rajzfilmek célközönsége a gyerekek, szóval... Komolyan nem tudom haver, ha neked van valami fétised, vagy vonzódsz hozzájuk, felőlem aludj velük, de szerintem kevés lány tolerálja. Nem muszáj megválnod a japán szereplőktől sem, ha már egy lány elfogad egy pónit, akkor csak nem zavarja egy ázsiai. Csak keresd a megfelelő lányt. Csajozni azzal biztosan nem lehet, hogy odamész hozzá azzal a szöveggel, hogy "Van animés ágyneműm. Megnézed?" de ha megpróbálod nem ilyen creepyn beadni neki, hogy ők a feleségeid, akkor talán bele törődik.
20/46 anonim válasza:
Nemtudom hanyadik, az animés válaszoló vagyok, akár léteznek, akár nem, az minimum problémám lenne, hogy tudnám, hogy neked ők jönnek be, emiatt pedig engem durván megtámadna a megfelelési kényszerem:c :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!