Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Tudnátok tanácsot adni? 18/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok tanácsot adni? 18/L

Figyelt kérdés
A barátommal 8 hónapja vagyunk együtt és voltak kisebb vitáink, de imádtuk egymást. Volt azonban egy lány barátja, aki nagyon szemet szúrt, látszott, hogy nyomult a barátomra. Mindenki észrevette ezt,csak ő nem, beszélgettek facen, meg elég jó barátok voltak. Többször szóltam a barátomnak, hogy zavar a csaj, de mindig csak megkaptam, hogy ne féltékenykedjek. A hét elején volt nálunk, elvoltunk, imádtuk egymást, másnap pedig facen viccelődtünk és szóba jött a csaj, én pedig annyit mondtam, hogy ne beszéljünk róla, mert a szememben senki a lány. Erre azt mondta, hogy keressünk magunknak mást teljesen random. Fel sem fogtam mit beszél, nem értettem az okot, és tegnap tényleg szakított velem, én pedig teljesen padlón vagyok és csak bőgök... kérlek segítsetek, hogy ez miért lehetett vagy mit csináljak mert tehetetlen vagyok...

2017. jan. 14. 06:40
 1/2 anonim ***** válasza:
85%

Két dolgot tudok elképzelni.

1. Tényleg volt valami köztük. Mondjuk szerintem ez a kevésbé valószínűbb. De majd a jövőben kiderül. Ha szűkös határidőn belül összejönnek, akkor lehet, hogy tényleg volt valami köztük, bár ekkor sem biztos.

2. Egyszerűen csak elege lett abból, hogy nem bízol benne, és ráadásul jól le is szóltad az egyik legjobb barátját. Mert tudod, - és most mellózzük az ostoba közhelyeket, amit akaratgyenge felszínes emberek találtak ki - van, hogy egy ember barátként szeret egy ellenkező nemű embert. Az pedig sokaknak gyenge pontja, ha a legjobb barátját egy senkinek tartják.

Az pedig, hogy a bizalom nullán van 8 hónap után is, nagyon le tudja rombolni a kapcsolatot. Tapasztalat. Amikor mást sem érez az ember, mint hogy hónapok múltán sem képes legalább annyira megbízni benne a barátnő, hogy ne higyje azt, hogy a háta mögött mással kavar, az tényleg nem kapcsolat.

Hogy mit csinálj? Semmit. Ha szerencséd (?) van, megbékél, és újra összejöttök. Ha nem, akkor nem. Viszont jegyezd meg: bizalom nélkül semmit nem ér egy kapcsolat. Nem azt mondom, hogy legyél vak, csak azt, hogy akit már tartasz annyira, hogy összejöjj vele, abban idővel bíznod is kéne. Máskülönben egyszerűen nem működik. És ez nem feltétlen a te hibád. Van, hogy két ember egyszerűen nem passzol össze.

2017. jan. 14. 07:20
 2/2 anonim ***** válasza:

Az elso valaszadohoz.....

Egyszerűen csak elege lett abból, hogy nem bízol benne???!!!

Hat nem is tudom!!!!

Ha féltékeny az ember azzal rontják el a dolgot. :(

Ha nem vagy féltékeny akkor rosszul esnek pl... beszélget másokkal,

Nem tudom hogy mi zajlot, zajlik a fiú fejeben ill a szíve körül lehet hogy csak mást is ki akart próbálni , hiszen fiatal meg, egy kis szabadságra vágyót , vagy ahogy mondtad már kialakulóban volt a másik lánnyal egy szorosabb kapocs amiből TALÁN kapcsokat lesz :(

Ti veszekedtetek és a másik lány fagatozott és vigaszt, megértést talált.

És ha a lánynak bejött a pasi, kapva kapot az alkalmon.

Ilyen egyszerű és nagyon gyorsan zajlik le :(

Szerintem mindegy hogy mit csinálsz egy kapcsolatban, ha a másik fel már mást szeretne, gondolata , mas terve van a jövőre nézve, ez rossz hír sajnos. :(

De van egy jó is ..... ha mégsem olyan a lány mint ahogyan azt képzelte a fiú, meg van esély újrakezdeni a régi kapcsolatot.

Nekem ugyan ez volt a barátnőmmel, csak nem bíztam már benne és nagyon gyenge volt, ezért nem vokt folytatás sírt, sms, stb... kézzel lábbal harcolt értem, de hiába...de meg szeretem öt. :)

Vissza szeretet volna jönni.

De ezt hadjuk....

Szerintem hagyd öt egy picit békén, míg rájön hogy egy gyémántot cserélt le egy értéktelen kavicsra, ne írj és ne hívd , várj míg eljön a te időd.

Értesz engem?

Én is futottam utána míg egy 50-éves hölgy azt mondta hagyd öt és várj.....várj.....

Kiváncsi vagyok a végére, írj majd rám kérlek és légy erős. :)

2017. jan. 15. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!