Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Tudnátok tanácsot adni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok tanácsot adni?

Figyelt kérdés

Exemmel egy-másfél hónapja szakítottunk, majdnem két év együttlét után, az első év 'tökéletesen' telt, ezt követően jöttek a problémák ( távkapcsolat volt ), folytonos veszekedések, viták, mindenért egymást okoltuk, nem tudtunk már úgy elbeszélgetni, viszont ha erőltettük, akkor mindig eldurvultak az ártatlannak induló beszélgetések.

Azóta párszor beszéltüntk abból az okból, hogy nem akar haragban lenni velem, sokat bántottam ez tény, de sosem akarattal, és ő is túlreagált dolgokat, ezek miatt kevesebb kedvem lett beszélni vele, de mindig ott voltam neki lelki támaszként amikor kellett, csak ezekről ő megfeledkezett, és azzal támadott, hogy alapból nem akartam vele beszélni. A lényeg, hogy a szakítás után már akarattal is taszítani, sértegetni próbáltam ( úgymond visszaadni neki azt, amit kaptam tőle, egyébként eléggé megbántam ), és a végére kiderült, hogy már csak megszokásból és szeretethiányból volt velem egy jó ideje, viszont igaz szerelem sosem volt.

Ez egyrészt örömmel tölt el, mert nincs akkora bűntudatom, másrészt bizonytalansággal, mert úgy tudta eljátszani, hogy szeret, hogy sem nekem sem másoknak nem tűnt úgy, hogy másképp lett volna.

Igazából nem rajta, hanem a csalódáson teszem nehezen túl magam, mert tényleg szerettem, és így a legrosszabb érzés a csalódás. Már nem érzek iránta semmit ( a régi énjét sosem fogom elfelejteni, de egy ideje megváltozott ), de attól félek, hogy soha többé nem fogok megbízni igazán egy lányba sem... ajánlották nekem mások, hogy próbáljam ki a 'könnyű lányokkal' való párkapcsolatot, de az nem az én stílusom, nem szexre, hanem szerelemre érzek nagy szükségletet. Szóval a fő kérdés, hogy milyen gondolkodásmódot alkalmazzak arra, hogy a lehető legjobb legyen számomra, mert most lelkileg nagyon vívódok, hogy vajon mit vesztettem el, örülök-e neki egyáltalán, hogy vége lett... másokban hogy fogok tudni megbízni ( bizalmi téren nem ő az első csalódást okozó ember, szóval ezzel alapból is gondjaim voltak ), és, hogy egyáltalám létezik-e olyan, hogy igaz szerelem,'ha igen akkor van-e rá esély, hogy találok olyan lányt, akivel kölcsönösen tápláljuk egymás iránt ezt az érzést...

A válaszokat előre köszönöm, az esetleges helyesírási hibákért elnézést kérek, tabletről vagyok.

2016. ápr. 22. 14:01
 1/2 Like23 ***** válasza:
Hát figyelj... Biztos hogy lesz olyan lány aki kölcsönösen szeretni fog! És hogy kiderítsed hogy hol van Menj bele mindenféle buliba(pl diszkó,táborozás,strandok stb.) és egyszer valszeg találkozol VELE de arra figyelj hogy te se a csaj ne legyen beb*szva mert akkor lehet hogy csak egy egyéjszakás kaland lesz belőle. Sok sikert:)
2016. ápr. 22. 14:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Persze, elég valószínű, h megváltoztak irántad az érzései kicsit, és azért volt a sok konfliktus, de sztem az is lehet, h csak hazudott neked, pont azért, mert tudja (gondolom), h nehezen bízol meg az emberekben és ez mélyen fog érinteni, végre vissza tudott vágni. Sztem nem kell neki feltétlenül elhinni.
2016. ápr. 22. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!