Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Fiúk, tudnátok tanácsot adni? L
Van egy srác, aki azóta tetszik nekem, mióta megismertem. Megismerkedésünkkor ő is másképp állt hozzám, átkarolta a derekam, rákulcsolta a kezét az enyémre, ölelgetett, vigyázott rám. Ezt azért is furcsállom, mert nagyon komoly és értelmes fiú, egyébként rocker,és nagyon aranyos, picivel idősebb nálam, egyetemista.
Azóta többször is találkoztunk, társasággal, vagy anélkül, mindig nagyon jól elvagyunk. Ha társasággal vagyunk is általában velem foglalkozik és beszélget a legtöbbet, gyakran észreveszem, hogy néz, ha többen vagyunk, és amikor ránézek elkapja a fejét. Felajánlotta, hogy megtanít gitározni, meg minden.
Legutóbb haveroknál a vállára hajtottam a fejem, ő meg az én fejemre hajtotta az övét, és simogatta a térdem.
Mindig van valami okunk, hogy összefussunk mégegyszer, pl ideadta a kesztyűjét, és rajtam maradt (nem tudom, hogy direkt nem szólt, vagy tényleg elfelejtette:D), múltkor a pulcsiját adta ide, és amikor vissza akartam adni, azt mondta maradjon, majd odaadom máskor.
Nagyon rendes velem. Szerintetek tetszem neki? Ha igen, mit kéne tennem, hogy legyen belőle valami? Hogy jöjjek rá, hogy érez e irántam valamit? Légyszi segítsetek... Bocsi a hosszú leírásért... 17/L, ő 19/F
Igen, érez irántad valamit.
De egy nagyon komoly és értelmes fiú nem bánik úgy egy lánnyal, mint a barátnőjével, amíg nem lesz a barátnője. Ez már inkább nyomulás, mint ízléses udvarlás (lásd: Első másfél sorod).
Hát tuti bejössz neki. Amit korábban írtak, hogy kérdezz rá, hogy járna-e veled, azt ne csináld, az gáz duma, valószínűleg valami tapasztalatlan no life ember írta. Szóval mondom a tutit: ha felajánlotta, hogy megtanít gitározni, az már full okés, kérdezz rá, hogy mikor akar megtanítani. Aztán átmész hozzá, segít lefogni az akkordokat, meg ilyenek, és az már haladás a javából. Fontos hogy gyakran öleld meg, hogy érezze, hogy neked is fontos ő, és feloldódjanak benne a gátlások. Aztán már nem sokkal később meg fog csókolni, csak idő kérdése, de ezt ki kell várnod, mert általában a fiú feladata a kezdeményezés csóknál. Ha úgy érzed, hogy nem mennek elég pörgősen a dolgok, akkor hallgass sok AC/DC-t, Airbourne-t, Motley Crue-t, ezek a nagyon faja rocknroll darabok, ezeket a lányok is szeretik, szóval neked is tetszeni fog valószínűleg. Ha megtudja, hogy imádod ezeket a bandákat, akkor már semmi dolgod sincs, térdenállva fog szerelmet vallanni neked, mert bizony mondom neked, nincs annál szexibb és vagányabb, ha egy lány szereti hard rockot, és közben rázza a fejét, és látszik, hogy élvezi.
Ui.: a hörgős metált tudom, hogy nem szereti a legtöbb lány, de az acdc kaliberű muzsika, hidd el, hogy tetszeni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!