Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalt fiúk/férfiak! Adnátok tanácsot nekem? Többi lent
Arról lenne szó, hogy tervezek találkozni 3 fiatal (két 19 és egy 21 éves) lánnyal a közeljövőben (1-2 hét távlata). A szituáció az, hogy megvan már a lányok telefonszáma, beszélgettünk is már korábban. Tudom miket szeretnek csinálni meg hasonlók, de nem vagyok egy nagy randizós tipusú pasi és ha össze is jön, akkor sajnos valamit mindig elszúrok :( Általában már nincs második randi. Külsőleg nincs velem semmi gond, lányismerőseim szerint helyes, jóvágású, sportos pasi vagyok. Szerintem inkább a kommunikációval lehet valami! A klasszikus randinál (pl. beülünk valahova és beszélgetünk) szoktam izgulni és ezért néha nagyon rossz ha éppen nincsen téma (kinos csend)! Olyan szituációt keresnék, ahol lazábban lehetne beszélgetni, nem kellene annyira izgulni! Mit lehetne csinálni ebben a téli időszakban? Egy közös hóemberépitésnek? Én annyit szeretnék, hogy jól érezzük magunkat és az egyik lánnyal legalább sikerüljön összejönnöm! Bármilyen kreativ ötletet szivesen fogadok!
Csak komoly válaszokat kérek! Irhattok arról is, hogy miről és hogyan beszélgessek velük (szexet hogyan hozzam szóba majd és mennyi idő után)! Válaszotokat előre is köszönöm!
szexet nem kell szóba hozni egyáltalán az majd jön magától és majd látod mennyire engedékeny a csaj (de csak annyira menj el amennyit enged, valamelyik csak csókig megy el valamelyiket egyből meg lehet döngetni)
A randin beszélgess vele bármiről a lényeg, hogy csináld úgy mintha nem randin lennél hanem csak beszélgetnél simán egy csajjal és akkor nem izgulsz annyira
Kinos csend ne legyen, beszélgess vele bármiről ami eszedbe jut és hagyd őt is beszélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!