Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lennebb mindent megtaláltok....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lennebb mindent megtaláltok. Tudtok tanácsot adni?

Figyelt kérdés

Van egy srác , akivel már egy hónapja folyamatosan beszélünk , semmi összetűzés nem volt köztünk , és már 3 napja nem ír nekem. Igaz , hogy olyanokat is mondott , hogy kedvel , meg ilyenek de én nem reagáltam rá komolyabban , mindig eltereltem a témát. Mindig olyan jófej volt velem , és most 3 napja , mintha felszívódott volna.

Sokszor be van lépve facebookra , és mégsem ír ...

Szerintetek várjak rá , vagy írjak neki?

2017. jan. 10. 18:54
 1/4 anonim válasza:
Ha hianyzik irj neki te. Lehet o is erre var.
2017. jan. 10. 18:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is írj neki és ha te is érzel valamit akkor ne tereld el a témát magadról csak köszönd meg a dícséretet :)
2017. jan. 10. 19:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Írj neki bátran!

Szerintem csak azért nem akar mar irni, mert azt hiszi, hogy nincs esélye nálad, mert nem is reagálsz pl. most arra, hogy azt mondta, hogy kedvel teged.

2017. jan. 10. 19:34
 4/4 A kérdező kommentje:

Én meg attól tartok , hogy megunt várni rám és már nem érdeklem...

Én rontottam el az egészet

2017. jan. 10. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!