Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez lenne az igaz szerelem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lenne az igaz szerelem?

Figyelt kérdés

Szerelmemmel már közel 3 éve együtt vagyunk.

Néha el sem hiszem a mai napig, hogy egy párt alkotunk. Egyszerűen csodás vele minden.

Voltak kisebb-nagyobb összezördülések, de mindig megoldottuk a problémát közösen.

Mikor együtt vagyunk, egymás hangulatát átvesszük. Ha valamelyikünknek rossz a kedve, akkor egymást felvidítjuk.

Ha ő nem érzi jól magát, én sem és fordítva.

Nekem az lenne a tippem, hogy ez az igaz szerelem.

Ti mit gondoltok erről? Így van, ahogy gondolom esetleg teljesen másról van szó?

2017. jan. 11. 00:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Igaz szerelem az amikor mindent együtt csináltok, mindig együtt vagytok, persze megadjátok egymásnak a kellő egyedüllétet, nincsenek titkaitok, egyszerre dobog a szívetek egszerre vesztek levegőt, néha pedig ugyan azt mondod mint ő és ezt egyszerre(vagyis mindig egyre gondoltok) imádtok egymással sexelni) soha nincs komolyabb vita, mélyen a szemébe tudsz nézni bármeddig anélkűl h pislogj vagy félre nézz, (ha ezt teszi/teszed akkor titkai vannak, én így szedtem ki a párom legmélyebb titkát.) minden nap egyre jobban bele szeretsz..és még sorolhatnám, annyi biztos amikor nem az igazival vagy akkor csak az érzésbe vagy szerelmes h ott van neked ő. Ha meg az igazival vagy azt meg fogod érezni.
2017. jan. 11. 02:53
 2/2 anonim válasza:
Nincs nagy tapasztalatom,de szerintem ez az :D
2017. jan. 11. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!