Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tomika a raj kérdése:
Az lenne a kérdés miért nem szeret egy lány sem?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok 54 nap a leghosszabb kapcsolatom minden lány csak átbasz talán nekem nem kell élnem?2017. jan. 9. 20:00
1/9 anonim válasza:
Mert a k*vám vagy!! Ezt megbeszéltünk, akkor minden okés.
2/9 anonim válasza:
Az lenne a válasz, hogy lúzer vagy.
3/9 anonim válasza:
A rinyaság nem segít rajta. Vágod am, hogy nem attól leszel boldog, meg rajgyerek, hogy van csajod? Attól leszel boldog, ha magadat szereted. És ez alatt nem azt értem, hogy leszopod saját magad, hanem tényleg ha a tükörbe nézel, vagy mélyen magadbanézel akkor jól érezed magad. 0 az önbizalmad neked is, mint ezen az oldalon kb mindenkinek. Olvass utána, szerezz önbizalmat. Rengeteg könyvben, oldalon írnak. És ne hitegesd magad, mert nincs önbizalmad, az hogy megmersz csinálni ezt azt, nem ezt jelenti. Önbizalom az azt jelenti, hogy mindig minden körülmények között a legjobb formádat tudod hozni, és mindig elégedett vagy magaddal. És ezt az elégedettséget nem csajszik meg külsőségek fogják megadni.
4/9 anonim válasza:
Talán azért teszed fel ezt a kérdést, mert elfelejtettél tükörbe nézni???
5/9 anonim válasza:
Én szeretlek.....nemtom kivagy de szeretlek:D
6/9 A kérdező kommentje:
nem csak erről van szó meg nem vagyok lúzer egyszerűen nem tudom miért de nem kellek egy lánynak sem
2017. jan. 23. 23:22
7/9 anonim válasza:
Mennyi tantárgyból buksz meg félévkor? Nyelvtanból biztos.
9/9 A kérdező kommentje:
már nem járok iskolába és komoly gondom van teljesen össze vagyok omolva magam alatt vagyok
2017. febr. 2. 23:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!