Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ha szeret engem akkor hozzá...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szeret engem akkor hozzá tartozik, hogy szeret fogdosni?

Figyelt kérdés

Szval van egy velem egykorú srác (17) és hát régóta ismerjük egymast (10 éve) , kb. aprilis óta írogatunk (ő kezdett), mert mindig is tetszettem neki, meg szerelmes volt belém. Most az utóbbi időben komolyabbra fordult a kapcsolatunk, azt mondta h szeret. Amikor találkozunk akkor pl. csokolozaskor a fenekemet fogdossa (meg elől is szereti), hasamat stb.... Meg ő már persze simán lefeküdne velem, de mondta h nem fog átcseszni...

Szval ha tenyleg szeret akkor az is hozzátartozik , hogy szeret fogdosni meg úgymond "kíváncsi" rám?

2016. júl. 3. 19:14
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
91%

kanos, rád van kattanva, ha annyira fogdos csak ki akar használni, próbáld meg, hogy ilyen szinten maradtok, barátilag, vagy nem tom hogy vagytok, és próbáld meg,hogy fogdosás nélkül. ha akkor is "szeret" akkor az valódi, ha kiakad, és eltávolodik, mert nem fogdoshat, akkor nem az igazi

meghát, a viselkedéséböl lejön,hogy ágybavisz, vagy tényleg rendes, figyelmes, ha nem tod a jeleket, olvass utánna

2016. júl. 3. 19:19
 2/20 anonim ***** válasza:
46%
Persze. Ez velejárója. De mond neki menjen es 25 eves koraig verje ki, utana beszelhettek a dologrol.
2016. júl. 3. 19:19
 3/20 October15 ***** válasza:
88%
Nyilván a szerelemnek ez is része. DE azért olyan hülye ne legyél, hogy -Nem foglak átcseszni! -Oké akkor lefekszek veled mert megígérted.. XD Ésszel élj pls. :)
2016. júl. 3. 19:23
 4/20 A kérdező kommentje:

Ált. 2. (!) osztályos kora óta tetszek neki, mindig is belém volt habarodva...

Kerdeztem es azt mondta, hogy nem csak ARRA kellenék neki, de mivel szeret ezért jó lenne ha már minden lenne. Kerdeztem is h miert pont én kellek neki, mert én nem vagyok egy extra csaj (átlagos) , ő meg azert elég jóóó pasi !!! Azt mondta mert mindig is tetszettem neki.... Nem tudja megfogalmazni... Érezni kell.

2016. júl. 3. 19:25
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

"e mivel szeret ezért jó lenne ha már minden lenne. "

Persze, szeret,hogyne..... Ebből a mondatból is látszik,hogy csak dugni akar....

Amúgy minek engedsz neki ilyeneket? Értem én,hogy egy hülye kis pi.csa vagy, de ennyire nem kellett volna leadni a szintet...

2016. júl. 3. 23:14
 6/20 A kérdező kommentje:
De nem hinném, hogy csak arra kellenék neki, mert arra talál 1000 másik csajt. Még nem volt együtt senkivel. Rólam meg nagyon jól tudja, hogy kicsit szerényebb vagyok, meg nem vagyok egy extra csaj akit csak arra használna...
2016. júl. 4. 00:11
 7/20 anonim ***** válasza:
76%

"De nem hinném, hogy csak arra kellenék neki, mert arra talál 1000 másik csajt."

De TE kellesz neki ERRE, nem érted??

Nem vagy szerény, hagyod magad tapizni, mint egy öltáncos ri.banc.

2016. júl. 4. 10:50
 8/20 anonim ***** válasza:
67%
Mai lányok 2016... Az összes csak a külsőre megy!!!!! Mindegyiknek csak a pávák kellenek... 2016
2016. júl. 4. 12:24
 9/20 A kérdező kommentje:

Nekem is régebb óta tetszik, bejön, meg birom benne h hülyéskedik , van humora....

Meg mindenki jön a külsővel...Most lehet egy nyomorék hajléktalan is kedves , figyelmes blabla.... De ha nem jon be külsőleg , nem VONZ, akkor miről beszélünk ? ! .....

Ezt a fiút Kiskőrös óta ismerem. Most komolyan melyik fiú olyan, akinek tetszik egy lány és nem kíváncsi h milyen a teste??! Ha nem akk elég gáz van...

2016. júl. 4. 12:32
 10/20 A kérdező kommentje:
Bocsánat : *kiskorom óta
2016. júl. 4. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!