Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves lány egy 17 éves fiúval, hogy nézne ki, mit szólnátok hozza, ha látnátok ilyent?
Múltkor jöttem haza suliból,azt láttam a saroknál egy zsiráfot(rohadt magas volt a gyerek) 17 volt,régen láttam már párszor
A csaj nem láttszott mert a falnál ált és kitakarta egy oszlop
A csaj a hasáig ért a gyereknek 13 évesen
Majdnem szaladtam hazági..
Szal ja,ha nem vagy zsiráf és ha a csaj sem egy gnóm,akkor nem para.
Mit szólnék hozzá? Semmit. Legyenek boldogok, ha szeretik egymást. :)
Egyébként meg ami a törvényt illeti: a beleegyezési korhatár 14 év. Ez a szexuális tevékenységekre vonatkozik - közösülés, "fajtalankodás" (értsd: orál, anál, petting) -, arra nincs semmiféle törvény, hogy ki kibe lehet szrelmes. Tehát egy felnőtt legálisan szexelhet olyannal, aki a 14. életévét betöltötte. Ez mióta létezik magyar Btk., azóta így van. Csak sokan előbb ismerik az amerikai bibliaövezeti törvényeket, mint az ittenieket. 16 éves korhatár meg sehol nincs, az is "júeszéj".
A legutóbbi Btk.-módosítás óta, ha az idősebb fél még nem töltötte be a 18. életévét, akkor a beleegyezési korhatár leszállítódik 12 évre. Tehát ha egy 17 éves megfektet egy 13 éves lányt, az nem törvénysértés.
De gondolom, itt szó nincs ilyesmiről, arra pedig, hogy ki kivel alakít ki romantikus kapcsolatot, nincs törvényi szabályozás. Nehéz is lenne definiálni, hogy mi az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!