Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
A barátomnak kb 4 éve meg halt az édesanyja ,de ő nem mondta el ,mástól tudtam meg.. Szerintetek kérdezzek rá ,vagy inkább haggyam ,amíg ő akarja rendesen elmondani? Nagyon sajnálom ,és akarom benne éreztetni ,hogy mellette állok.2017. jan. 1. 16:15
1/6 anonim válasza:
Hagyd, hogy ő mondja el, amikor kész rá, hiszen okkal nem árulta el eddig.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ !
2017. jan. 1. 16:52
3/6 anonim válasza:
Ennyi időalatt már felkellett volna dolgoznia, de lehet előidézel benne dolgokat ha felemlegeted azt hogy anya, nekem pld szidták egyszer az anyámát és ezért verekedésbe is kerültem, mert hamar bepöccentem, ugyanis anyám már azelőtt meghalt, hogy ismerhettem volna, szóval ha nem muszáj akkor ne feszegesd ezt a témát, mert felnyithatsz pár elég régen letapasztott sebet.
4/6 A kérdező kommentje:
Rendben ,nagyon szépen köszönöm!!
2017. jan. 1. 18:06
5/6 anonim válasza:
Ilyenre nem nagyon illik rákérdezni, nagy sebet téphet fel. Hagyd, amíg ő felhozza.
Sajnálkozást meg nem hiszem, hogy díjazná. :/
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm😕😔
2017. jan. 2. 10:57
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!