Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok biztos a kapcsolatomba? Vagy a szerelmemben?
Figyelt kérdés
A baratnommel mar fel eve jarunk es ha vele vagyok az felejthetetlen,nagyon boldogga tesz, szeretem, ha meg nem vagyok vele akkor nagyon hianyzik. De neha erzek olyat, hogy mintha valami hianyozna a kapcsolatbol (nem is tudom oszimten mi), de mikor meg nem voltunk eggyutt akkor nem ereztem ezt, akkor csak egy tarsra vagytam es most megvan a tokeletes, de azt hiszem az zavar, hogy ha arra gondolok, hogy: Mi lesz ha? (peldaul a jovoben).2017. jan. 1. 16:11
1/1 anonim válasza:
Beszéld ki magadból ezt a szutykot vele és máris jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!