Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti mit gondoltok arról, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok arról, ha egy fiú nem akar a barátnőjével szilveszterezni? 16/l

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a barátom egy haverjával akarja tölteni a szilvesztert. Hiába könyörgök neki, hogy jöjjön velem és a barátaimmal házibuliba, nem tudom meggyõzni. Az egyik haveromnak írt, hogy vigyázzon rám, erre én mondtam, hogy miért nem vigyáz õ rám, elvégre õ a barátom. De erre csak annyit mondott, hogy ne kezdjem megint...

Olyan kifogásokat kreál, hogy pl: azért nem jön velem, Mert már a haverjaival le van szervezve. Erre rávágtam, hogy mondja vissza, de nem, Mert már le van szervezve; vagy egy másik, hogy azért, Mert mellettem nem tudja annyira elengedi magát, pedig õ el akarja.

Ez nekem nagyon rosszul esik... Szerintetek van még esély, hogy valahogy rá tudom venni? Vagy miért nem szeretné azzal tölteni a szilvesztert akit állítólag szeret?!

Mellesleg fél éve vagyunk együtt, és a barátom is 16 éves.

2016. dec. 30. 22:15
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Koszi #10, meglesz. BUÉK!:)
2016. dec. 31. 09:18
 12/15 anonim ***** válasza:
Akkor menj te vele vagy dobd ki a p*csába. Ugyan tiniszerelem 😂
2016. dec. 31. 10:00
 13/15 anonim ***** válasza:

Ő is a saját társaságában és te is a sajátodban akar bulizni. Mondjuk számomra érthetetlen hogy ha ez ennyire zavar téged (esetleg őt?) akkor időben miért nem szerveztétek össze a két bandát, nem kell egymás hegyén hátán lenni, de ha társaságok összekapcsolódnak nektek sem kell elválni.

Fél év meg nem olyan sok ha nem biztos az érzelmeiben.

Ráadásul túl fiatalok vagytok még, sok tapasztalat kell ahhoz, neki is, hogy felfogja a társkapcsolatban vannak elvárások, igények, amiknek kompromisszumokkal karöltve tudni kell megfelelni. Majd megtanulja, persze te se érzelemmel zsarold, ha valamit szeretnél mindig magyarázd el, úgy, hogy megértse mit miért szeretnél.

2016. dec. 31. 14:56
 14/15 anonim ***** válasza:
Én betegen is elvittem barátnőmet szilveszterezni, hogy jól érezze magát, sztem nem vagy elég fontos neki.
2017. jan. 5. 12:41
 15/15 anonim ***** válasza:

Utolsó, te most éppen picshát nevelsz a kérdezőből. Szinte látom már, hogy így fog beállítani a barátjához, hogy:

"Bezzeg a gyakorin az egyik srác betegen szilveszterezett a barátnőjével, hogy boldoggá tehesse. Engem mikor teszel boldoggá?"

Nyáh, az ilyennek semmi értelme. Ha boldogtalan, szakít, ha boldog vele, együtt maradnak.

Amúgy meg szerintem fölösleges ezen rágódni, ha együtt akartok lenni, az év bármelyik pontjában együtt lehettek.

2017. jan. 5. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!