Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok arról, ha egy fiú nem akar a barátnőjével szilveszterezni? 16/l
Az a helyzet, hogy a barátom egy haverjával akarja tölteni a szilvesztert. Hiába könyörgök neki, hogy jöjjön velem és a barátaimmal házibuliba, nem tudom meggyõzni. Az egyik haveromnak írt, hogy vigyázzon rám, erre én mondtam, hogy miért nem vigyáz õ rám, elvégre õ a barátom. De erre csak annyit mondott, hogy ne kezdjem megint...
Olyan kifogásokat kreál, hogy pl: azért nem jön velem, Mert már a haverjaival le van szervezve. Erre rávágtam, hogy mondja vissza, de nem, Mert már le van szervezve; vagy egy másik, hogy azért, Mert mellettem nem tudja annyira elengedi magát, pedig õ el akarja.
Ez nekem nagyon rosszul esik... Szerintetek van még esély, hogy valahogy rá tudom venni? Vagy miért nem szeretné azzal tölteni a szilvesztert akit állítólag szeret?!
Mellesleg fél éve vagyunk együtt, és a barátom is 16 éves.
Nem sok jót nézek ki ebből a kapcsolatból... miért nem mész te vele?
Vagy ketten töltik a haverral?
A sok okoskodó meg itt baromságokat beszél, ha valamit, a szilvesztert, illene a nőjevel töltenie.
Na ilyen viselkedésért vágtam rá anno a kaput valakire. :D
Nehogy már megmondja nekem azt is, hogy mikor meheteka WC-re meg mikor nem...
Bár mérlegelendő az is, hogy elhanyagol-e, vagy csak te érzed-e úgy.
A szilvesztert a barátnőmmel tölteném, de azért ne mondja már meg nekem mindig, hogy mikor, kivel, hova...
16F
Milyen már, hogy nem akarja a nőjevel tölteni valaki a szilvesztert? :D
Nem tudja magát elengedni?
Ha ennyire feszelyezed, minek van veled?
Mit akar?
Csajozni?
Arcoskodni 2-án, hogy mászott négykézláb a budapesti éjszakában, olyan kész volt ?
Nem lenne itt semmi gond Kérdező, ha közös megegyezéssel külön toltenetek, de te szeretnél vele lenni, ő meg lexarja kB.
Hülye gyerek.
Hagyd ezt a balfaxt, és menj, bulizz egy jót a barátaiddal. :)
BUÉK :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!