Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejönne egy ilyen lany?
Nyilván a káromkodás nem túl nyerő tulajdonság, de az vesse a kérdezőre az első követ, aki sosem szokott csúnyán beszélni.
Na ugye...
Egyébként meg nem hangzik rosszul a leírás :)
Nekem nem probléma, én is gyakran használom sajnos a csúnya szavakat, de igyekszem változni. Egyébként amit írtál nem sok, ezek alapján igen... :D
15F
Káromkodás?
Egy bizonyos mennyiségig elviselem, mert én is szoktam ám mondani a magamét néha...
Bár a legutóbbi cigány beszólás óta inkább ezt ismételgetem:
"A Százhalombattai könnyező szűz Mária áldjon meg az összes könnyével!"
Ilyen Belevaló vagy + még csinos is? abszolút!:)
azért nem haragudnék hogy rondán beszélsz,ugyan már, minek álszenteskedni, mindenki így beszél
#utolsónak:
Nem mindenkinek természetes az, hogy a nap 24 órájában csúnyán beszéljen. Akarat kérdése. Egy elég primitív helyre jártam 4 évig (szerencsére hamar elköltöztünk), egész nap hallgattam a cifrábbnál cifrább káromkodásokat, mégse használtam őket. És most sem használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!