Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejönne egy ilyen lány?
Külső:Hosszú barna hajam és szemem van. Magaságom 180cm és 70 kg vagyok.
Belső:jó:kedves,barátságos, őszinte segítőkész és vicces vagyok.
rossz:makacs,így kicsit félénk vagyok.
Ezen kivűl szeretem az állatokat (minden állatot,bogarat,csúszómászót). Szabadidőmben zenét hallgatok,filmet nézek,kutyát sétáltatok vagy biciklizem.
És nem azért kérdezem,mert bizalom hiányos vagyok, hanem mert kíváncsi vagyok a véleményekre.
15/L
A normális válaszokat előre is köszönöm!
Ki nem hagynálak szerelmem.
85/F
Hány ilyen kérdés lesz még?
Honnan a rákból lehet erre pontos választ adni néhány adat alapján
overwatchozok, majd később codozunk...
A kérdésre válaszolva pedig már leírtam egy lánynak aki ugyanilyen kérdést írt ki.
Akármennyire pontos leírást adsz magadról, nem lehet elképzelni. Se kinézetet se belsőt.
A kinézethez látni kell, a belsőhöz meg meg kell ismerni.
Mondok egy példát. Külsőm: világosbarna haj, kékeszöld szem, 182cm 83kg. Na most ezt lehetetlen hogy elképzelj.
Belső: Udvarias, vidám, érdeklődő, nem haragtartó. rossz: gyorsan ideges leszek, néha zavaró tudok lenni eléggé.
Ebből 100% hogy nem tudod leszűrni ki is vagyok én.
Szóval lehet ilyeneket kérdezni, de normális, valós választ senki sem tud adni. Csak egy véleményt, egy elképzelt valakiről. 18/f
Igen, abszolút bejönne, így ezek alapján :)
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!