Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Bejönne nektek egy ilyen lány?
Figyelt kérdés
13 éves, 172cm és 53kg. Kék szem, barna hosszú haj. Viszonylag jó tanuló, kedves, szorgalmas, sport(röplabda) imádó. Most többet nem nagyon tudok mondani. Kép max privátban2015. aug. 5. 18:40
1/17 anonim válasza:
Kicsit fiatal lennél hozzám, de tuti a korodbeliek döglenek (majd) érted :DD
20/F
2/17 anonim válasza:
ha gondolod küldhetsz képet is, véleményezlek (privátban)
1. voltam
3/17 anonim válasza:
kép alapján sokkal könnyebb dönteni szóval, ha szeretnél nekem nyugodtan küldhetsz
4/17 anonim válasza:
Kép nélkül lehetetlen megmondani.
5/17 anonim válasza:
Küldj képet mert nem minden a belső :) De így amit leírtál így rendben vagy :) 15/F
6/17 anonim válasza:
Én is szeretnék képet kérni :) Úgy könnyebb.
7/17 anonim válasza:
Szia! 15/F vagyok szerintem igen bejönne küldhetsz képet privátban :D
9/17 anonim válasza:
Milyen kezelést kaptál? Más 19 évesen ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!