Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamit rosszul csinálok? :D
Sokszor láttam már régebbi témák között is, ezt a dolgot hogy, mi a jó ha a fiú , vagy a lány kezdeményez.
Részemről lány lennék, és általában mindig én kezdeményezek, b@sszus fogalmam sincs miért.
Nekem úgy nem létfontosságú, hogy más kezdeményezzen, bár persze melyik lány ne örülne annak, ha egy pasi önszántából menne oda hozzáxd.
És azt vettem észre mikor volt már kialakult baráti körömben, megtetszett egy srác, és elkezdtem hozzá közeledni, beszélgetni, de nem esett le neki a tantusz, ezért később szemtől szembe kinyilvánítottam neki, hogy "tetszesssz':-D "
És eléggé eltávolodott tőlem azóta.
Volt hasonló eset is, de mindig nemleges, elutasító válasszal ajándékoztak meg.
-Ettől független nem vagyok az a fajta nyomulós pics@, aki azért próbálja megismerni a fiúkat, mert kínja van és pasit akar. Vagy mert valamit ki kell posztolni facebookra vagy egyéb hasonló helyekre. Mert tini vagyok és szülők nem érthetnek meg kell egy pasi!
Depis vagyok kell egy pasi! -Tipikusok :D
Egyszerűen csak megakartam ismerni a fiukat, lány szemmel is, hogy tényleg olyan idiót@k mint mondják-e (Bocsánat az enyhe viccért :D)
De már lassan fiú barátom/haverom sincsen, annyira kitagadnak a közösségből.
(Egyszer rákérdeztem az egyik ismerősömre miért nem beszélünk úgy mint mittudomén' egy évvel ezelőtt, erre a válasz: Bocsi, de nekem jobban tetszenek a lányok kifestve, bocs.
-Értetted egyáltalán a kérdést?!
Hát vagy ilyen bűn randa vagyok, vagy normáltól távol álló. Vagy mindig rossz embereket fogtam ki?
Vélemény? :D
Fiúktól és lányoktól is egyaránt várom a válaszokat,
köszi.
(kezdem elveszíteni az önbizalmamat <->)
Utolsó elötti. :DD egyébként lehetséges csak járni akart egyet a boltba és vissza.
Ehj mit szalsztottam el. Biztos volt le értéjelés :(
AZ biztos, 3-4 ft-al olcsóbb volt a zsemle és mint az öreganyók erre a hít halattán egyből indulni akart a srác.
Amúgy irásodból jófejnek tűnsz, szóval nem értem mi bajuk lehet.
Örülök hogy így gondolod (-:
Egyébként előző válaszom előtti, kérdezőhöz csak annyit szeretnék, hogy a hobbi ötlet nem rossz, sőt már van egy pár.
De ezeket inkább lányok űzik.
Nyilván olyan hobbim van amit a mindennapokban, akár bármikor tudom fejleszteni, hisz szabadidő függő.
Kérdező, az utóbbi pár órában hányan írtak rád?:D
Khhm sok itt a kanos kisgyerek khhm.:D
Amúgy... Igen, tényleg elég idióták vagyunk. A legtöbben. A másik része meg meleg.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!