Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után higgyek még neki?
Összejöttem egy fiúval és naphosszakat olyanokat írogatott,hogy gyönyörűm,meg úgy érzem kezdek egyre jobban beléd habarodni bla bla bla..Majd tegnap lefotózta a beszélgetését egyik haverjával,és látszódott a háttere,valami másik csaj volt az.Azt még hozzátenném,hogy nem valami sztár,vagy valami énekes áhh... öcsém volt osztálytársa!:))
Aztán mikor szóvá tettem,akkor meg jött a tipikus dumájával,amivel csak hülyének nézi az embert,hogy VÉLETLEN volt,meg hogy ő engem szeret.Ezen azért egy jót nevettem!:) Ki tudja,hogy rajtam kívül még hány lányt hülyít.
Szerintetek adjak neki még egy esélyt ezek után?
hagyd a francba!
ha te lennél számára a legszebb, legjobb, stb., akkor te lennél a háttere/ti lennétek, vagy alapértelmezett lenne..
lassan 2 éve vagyok együtt barátommal.. telefonján közös képünk, laptopján alapértelmezett a háttér, nálam meg pont fordítva.
ha életem szerelmével vagyok együtt, egy hírességért sem tudnék jobban rajongani, mint utána..
meg csak őt nézném..
szóval hagyd a francba! jön másik!
ha meg úgy érzed, hogy mégis újra összejönnél vele, akkor mondd meg neki, hogy őszintén mondja el, van-e még más.. és, hogy akkor miért akar mégis veled lenni... vagy, ha téged tart a legszebbnek, miért van melletted más.. hozd zavarba, érezze magát egy féregnek [mert az!], és hagyd ott.. azt lássa, hogy nem rendít meg az elvesztése, még akkor is, ha épp az ellenkezője van..
ne hagyd magad! jobbat érdemelsz!
ui.: írd meg, hogy mire jutottál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!