Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez friendzone vagy több?
Mindig ő ír rám, szoktunk beszélgetni. Együtt is jól elvagyunk, hülyéskedünk, nevetünk, de nem tudom mit akar tőlem. Vélemények?
16/L
Ezt így ilyen "legjobb barátságnál" nehéz megmondani. Mert ugye a legjobbnak tekintett barátunkat a nemetől függetlenül szoktuk ölelgetni, puszilgatni, meg egyéb félreérthető dolgok.
Itt csak az a konkrétum, ha a srác/csaj (a te esetedben srác) EGYÉRTELMŰEN megmondja, hogy bejössz neki.
Hát ha mosolyog rád meg állandóan beszélgettek és veled másképp viselkedik esetleg túlzottan érdelődik irántad mindig rád ír akkor szerintem ő többet akar csak nem meri megmondani. Én is ilyen voltam aztán egy színházi látogatáson elmondtam a lánynak hogy tetszik nekem majd 2 hét múlva el kezdődött a kapcsolatunk. Persze azóta annak már vége :D
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!