Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik az, hogy egy lányt be friendzone-ázzanak?!
Vam olyan hogy egy fiu hónapokig beszélget egy lánnyal, de csak barátja a kar lenni, nem akar kapcsolatot? Mert a fordított esetre számtalan példa van. :( Van egy fiú akivel két hónapja kb minden nap beszek facen. És egészen komoly témákról is. Többször szóbakerült hogy ő nem jár senkivel, meg nem is akar barátnőt, de puhatolózott hogy nekem van e valakim. Szóval furcsa a gyerek. Én nagyon boldog lennék ha összejönnék, de nem látok a fejébe, gőzöm nincs mit akar.
18L
van olyan, hogy nem akar barátságnál többet.Velem is van ilyen, hogy már már minden nap beszélgetek egy lánnyal, de egyáltalán nem akarok tőle barátságnál többet.Sőt, ez kölcsönös.
Ő mit akar?Derítsd ki!Beszélgess vele, küldj neki jeleket, etc!
Szerintem értelmetlen az ilyen vívódás, amikor valaki másnak a fejébe akar látni. Minek? Ha egy fiú valóban és határozottan szeretne valakit, akkor azt többnyire kifejezné. Enélkül ezen már nem emésztem magam, sőt azon sem, hogy ez "friendzone", mert én biztos nem akarok semmi, ha egyszer a másik sem.
Mivel elképzelésem szerint a lányok ritkábban nyomulnak fiúkra, mert úgy veszik, hogy "a fiúnak kell kezdeményezni", akkor így ritkán van lány friend-zone életérzésben.
Meg azok a lányok is ritkán friend-zonoznak, akik nem játszadoznak pasikkal. Meg általában az a nem, aki nem játszadozik. Sokan azért friendzone-znak, mert a másik is szereti dróton rángatni őket, nem azért nem mondják, ha nem akarnának semmit, mert megbántanák, hanem mert ők sem biztosak abban, hogy nem akarnak, mivel hízelgőnek veszik, ha valaki megkörnyékezi őket.
Nekem teljesen hányingerem van az ilyen kapcsolatoktól, azért sem közeledek kezdeményezésképp valakihez, meg nem szívesen tapasztalom azt, ha valaki kétszínű arcot mutat felém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!