Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet kikerülni a friendzone-ból?
Hát rajtad múlik. Vagy kockáztatsz és elmondod neki mit érzel, és emiatt vagy összejöttök vagy nem, és ha nem akkor lehet elromlik a barátságotok de lehet hogy nem. Ha nem mondod meg neki akkor meg 100% hogy nem jössz vele össze és az is 100% hogy a barátságotok megmarad.
Csak ne halogassad sokáig a döntést mert tapasztalatból mondom hogy a másik félnek esetleg bejössz és sokáig halogatod lehet rá fog unni és le fog mondani a dologról.
nem érne meg egy beszélgetést a dolog? jobb őrlődni rajta? ha meg tényleg jó barátok vagytok annyira nem is lesz kínos
hány évesek vagytok amúgy?
a nyár vége sztem sem a legjobb ötlet, időben is sok meg mi van ha talál valakit? az neked nem lesz jó
Ha nagyon jóban vagytok akkor mondd neki hogy szeretnél vele komolyabban beszélgetni és mondd el neki. Ha ő nem így érez a barátságotok megmagad ha szeret (mint barátot)
Ugyan ezt már megcsináltam....iszonyatosan féltem de túltettem magam a dolgon nálunk maradt a barátság
nem ismerem azt a sok hónapot és s barátságotok kezdetét, de elmesélek egy opciót, ami velem történt:
van egy lánybarátom, amikor megismertem bepróbálkoztam bókoltam neki, neki hamar leesett szerencsére a helyzet és szólt ő nem így gondolta csak jó velem beszélgetni, azóta is nagyon jó barátok vagyunk, de ha ő elkezdene ilyen jeleket adni le se szarnám mert 1. szoktunk hülyéskedni (mint ti) 2.elutasított szóval nehezebb kideríteni a kétértelműségből mit is akar
nem tudom te kezdeményeztél-e vagy ő és kicsit hajtott-e és te elutasító voltál picit most meg felkaptad a fejed, nem tudom, nem voltam ott, de ez is egy ilyesmi történet
konkrétumok a legegyértelműbbek mindig
Szia!
Ha már többen leírták a tapasztalataikat akkor én is.
Mint sok ember, én is voltam hasonló szituban, az elején még ő is akarta de nem látta rajtam hogy én is szeretnék vele össze jönni (pedig akartam) csak a kevés tapasztalatnak köszönhetően nem voltam túl magabiztos.
tartottam vele a kapcsolatot pár hónapig, aztán elhívtam egy parkban és nem durván, nem célra törően elkezdtem vele beszélgetni és megbeszéltük ki mit érez, egyébként azóta is együtt vagyok vele.
Egy másik opció pedig ha a fiú barátai közül valamelyik jó barátod neked is akiben megbízol esetleg ki derítheted rajta keresztül hogy bejössz e neki :)
Sok sikert :) F/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!