Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet kikerülni a friendzone-ból?
Figyelt kérdés
Most komolyan, hogyan? Igazából attól félek a legjobban, hogy az eddig felépített több hónapnyi barátságot teljesen elszúrom, de tényleg nem akartam többet érezni, jött magától. Próbálok kétértelmű jeleket adni neki, csak az egészben az alapjáraton a hiba, hogy mióta ismerjük egymást hülye perverz vicceket mondunk egymásnak, és az utóbbi időben én ezeket meg már néha komolyan is gondolom:(, és az igazi pofára esés az lenne, ha ő meg kiderülne, hogy abszolút nem. Aki volt már hasonló helyzetben, tudna adni pár tanácsot, mit tegyek, mert ez így érzem, hogy napról napra rosszabb lesz. Lány vagyok2016. máj. 18. 00:30
11/15 A kérdező kommentje:
Gyönyörűen elkúrtam, köszi srácok a tanácsokat azért, láthattam volna, hogy ez lesz. Remélem azért ha ezt látja valaki aki hasonló helyzetben van, segít.
2016. máj. 29. 17:48
12/15 anonim válasza:
kérlek meséld el mi történt, akár itt akár privátan
13/15 anonim válasza:
Az én jó történetem:
Mi is Csak haveeok voltunk. Aztán nekem megtetszett elmondtam neki merr elegem volt a titkolózásból. Mi is perverzkedtünk:D Ő azt mondta én is tetszem neki csak azért nem akarta elmondani mert félt a nem választól és attól h megszakad a kapcsolatunk. Összejöttünk. 2 éve vagyunk együtt.
Szóval szerintem mond el neki!
16/L
14/15 A kérdező kommentje:
Rájött, hülyén reagálta le, flegma és bunkó volt, nem tudta, hogy kezelni, én meg dühös lettem amiért így viselkedik, lobbanékony vagyok, csúnyákat vágtam a fejéhez, azóta nem beszélünk. Alig alszok pár órát azóta, sírok, iskolában csöndben vagyok (ami nem jellemző egyébként rám). Ha tudtam volna, hogy ez lesz, inkább befogom a számat, csendben bámulom tovább, mert iszonyatosan hiányzik, hogy beszéljünk. Bocsi a lelkifröccsért:(
2016. jún. 1. 21:36
15/15 anonim válasza:
ha ennyire egy érzelmi nulla és bunkó f**z akkor nem érdemel meg téged
most úgy érzed rosszabb de egy idő múlva jobb lesz és rájössz hogy te megtetted amit lehetett, jobb mintha még 4 év múlva is ezen rágódnál hogy "bárcsak mondtam volna" stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!