Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Be lettem friendzone-ozva?
Figyelt kérdés
Egyik lány osztálytársammal összebeszéltem, hogy együtt fogunk iskolába menni, ketten :) és kiderült, hohy egy másik osztálytársunk is arra jár ezért hárman megyünk iskolába. Èn nem akartam komolyabban összejönni, az elsö osztálytársammal, de nem is nagyon engedte, mert csinált egy messengeres csoportot, amiben mi 3man vagyunk, hogy összebeszéljünk, hogy akkor megyünk suliba vagy nem meg ilyenek... Az elsö csaj meg még elötte nap tök kedvesnek tünt, amikor csakk kettesben voltunk, azt hittem van egy kis esélyem talán, de amióta a másik csaj is velünk jön le is mondtam a lányról. Szerintetek akkor a csaj akivel eredetileg összebeszéltem most kb "befriendzonozott" vagy szerintetek nem is akart semmit, merthogy ö kérdezte, hogy nem akarunk-e együtt suliba menni2016. okt. 8. 17:59
1/4 anonim válasza:
jah, a barátzóna (magyarul is létezik a szó, nyugodtan lehet használni) szar hely. jelenleg ott tartózkodsz.
a legtöbb csaj őszintén hisz a férfi-női barátságban, és nem érti, hogy mi a probléma ebben. valószínű nem akart semmit, csak jól esik neki, ha szépeket mondasz.
2/4 anonim válasza:
Sajnállak. Üdv a barátságzónában!
3/4 anonim válasza:
# 1 Számomra a férfi-női barátság nem azt jelenti, hogy szépeket mond valaki nekem, azt senkitől sem veszem hízelgőnek az aktuális pasimon kívül. Lehet barátkozni úgy is, hogy simán beszélgettek érdekes témákról, közös foglalkozás/hobbiról, stb. Üdv.1 csaj aki szintén hisz a férfi-női barátságokban
4/4 anonim válasza:
Nekem egyébként az ugrott be, hogy valószínűleg tetszel a 2. csajnak, és direkt hozza magával az 1. :D Persze nem kizárt, hogy csak nem akart kettesben lenni veled az 1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!