Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért lettem így ezzel a 13 éves lánnyal? 15/F
Figyelt kérdés
Születése óta ismerem, régebben egyáltalán nem érdekelt, de kb 3 éve egyszer sikerült nagyon felizgatnia, ésolyankor el kezdett tetszeni is, aznap ki is vertem rá, és azóta rendszeresen mindennap rá csinálom, néha kis kihagyásokkal.. De miután csináltam rá, már nem izgatott, nem tetszett, és egyáltalán nem is érdekelt, de később elèg volt meglátnom, és azonnal újra megkívántam, és megtetszett mindene, stb.. És ez mindig ugyanígy van.. Amikor kívánom, oda vagyok érte telljesen, legszívesebben megcsókolnám, de amint kivertem, ez elmúlik, és idegesítőnek tartom, és egyáltalán nem érdekel.. Viszont soha senkire nem izgultam még fel úgy, mint rá.. Szerintetek ez miért van, és mit jelent?2016. aug. 21. 10:37
1/1 anonim válasza:
ez mindig így van :D hiányzik egyszer pl az exem, akkor kiverem (nem rá gondolva) és utána egyből undorodok tőle ujra.
Kitisztítja az agyad, és megmutatja mit akarsz igazából.
Mellesleg te fiatla vagy még, ott tengenek benned a hormonom, és csak kanos vagy, azért kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!