Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan lehangolt lettem. Tuti lánnyal dumált, igaz? 22l
Nézegetjük már jó ideje egymást egy sráccal. A buszmegállónál meg az utcán szoktam vele összefutni. Mindig liszúr, meg bámul is, de tegnap nem vett észre, vagy nem tudom. Nagyon ritkán fordul elő, hogy nem köszön. Amikor elsétált utána néztem és telefonált... Meg volt még olyan alkalom, hogy telefonált, ahogy leszállt a buszról... Tuti csajjal, ugye? Olyan rossz kedvem lett. :/
Úgy tudom, hogy nincs senkije... De lehet már alakul valami?
Ő is megyek mindig észrevesz és köszön is mindig. DE tegnap háttal álltam picit messzebb tőle (zavartság) és csak vagy 2-3x hátranéztem. "Motyózott" valamit, szerintem a telója csörgött, majd elindult telefonálva.
Olyan előfordul, hogy nem veszünk észre valakit. Sok oka lehet. Velem is előfordul, hogy elbambulok, nyomott vagyok és figyelmetlen. Millió oka lehet. Velem kb. 2x fordul elő, de jó régóta nézeget, úgyhogy ez jelentéktelen. Viszont a telefonálás... Ezután hogy kezdeményezzek? Nyomulásnak venné...
#8: ha TUDOD, hogy alakul neki valami, akkor is belevághatsz, miért ne? Lehet, hogy úgy alakul, hogy a végén te jössz össze vele. Vagy ha így nem akarod, akkor hagyod a fenébe.
De NEM TUDOD.
Hülyeségeken agyalsz, teljesen feleslegesen és gyerekes módon. Kíméld meg magad ettől, lazulj el, gondolkodj kevesebbet, komolyan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!