Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Olyan lehangolt lettem. Tuti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan lehangolt lettem. Tuti lánnyal dumált, igaz? 22l

Figyelt kérdés

Nézegetjük már jó ideje egymást egy sráccal. A buszmegállónál meg az utcán szoktam vele összefutni. Mindig liszúr, meg bámul is, de tegnap nem vett észre, vagy nem tudom. Nagyon ritkán fordul elő, hogy nem köszön. Amikor elsétált utána néztem és telefonált... Meg volt még olyan alkalom, hogy telefonált, ahogy leszállt a buszról... Tuti csajjal, ugye? Olyan rossz kedvem lett. :/

Úgy tudom, hogy nincs senkije... De lehet már alakul valami?

2015. dec. 9. 15:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
De mibe kerulne kezdemenyezned? Tul buszke vagy, ugye? :O A nagyanyjaval is telefonalhat.
2015. dec. 9. 15:15
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha nekem tetszik egy lány SOHA nem megyek el mellette úgy,hogy ne néznék rá,mosolyognék rá vagy köszönnék neki.
2015. dec. 9. 15:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Miért ne beszélhetne egy lánnyal? Ki vagy te, hogy máris megmondd neki, hogy kivel beszélhet és kivel nem?
2015. dec. 9. 15:30
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Óvodás szint. Láttad valakivel telefonálni, tehát mindennek vége.
2015. dec. 9. 15:30
 5/10 A kérdező kommentje:
#1 Tudom, hogu bárkivel dumálhatott éppen. De nagyon agyalós típus vagyok. Már minden hülyeség lejátszódott bennem. :/
2015. dec. 9. 15:34
 6/10 A kérdező kommentje:

Ő is megyek mindig észrevesz és köszön is mindig. DE tegnap háttal álltam picit messzebb tőle (zavartság) és csak vagy 2-3x hátranéztem. "Motyózott" valamit, szerintem a telója csörgött, majd elindult telefonálva.

Olyan előfordul, hogy nem veszünk észre valakit. Sok oka lehet. Velem is előfordul, hogy elbambulok, nyomott vagyok és figyelmetlen. Millió oka lehet. Velem kb. 2x fordul elő, de jó régóta nézeget, úgyhogy ez jelentéktelen. Viszont a telefonálás... Ezután hogy kezdeményezzek? Nyomulásnak venné...

2015. dec. 9. 15:39
 7/10 A kérdező kommentje:
#3 Nem is arra vonatkozik a kérdés, hogy kivel beszélhet vagy sem.
2015. dec. 9. 15:41
 8/10 A kérdező kommentje:
#4 Túlkomplikálom, de ciki lenne úgy belekezdeni bármibe, hogy közbe alakul neki valami...valaki..
2015. dec. 9. 15:42
 9/10 anonim ***** válasza:
jól van akk ne kezdeményezz hanem szenvedj. úgy semmi bajod nem eshet...
2015. dec. 9. 16:45
 10/10 anonim ***** válasza:

#8: ha TUDOD, hogy alakul neki valami, akkor is belevághatsz, miért ne? Lehet, hogy úgy alakul, hogy a végén te jössz össze vele. Vagy ha így nem akarod, akkor hagyod a fenébe.

De NEM TUDOD.

Hülyeségeken agyalsz, teljesen feleslegesen és gyerekes módon. Kíméld meg magad ettől, lazulj el, gondolkodj kevesebbet, komolyan :)

2015. dec. 9. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!