Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Most akkor direkt szívat?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor direkt szívat?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel nyáron kezdtem el beszélgetni. Akkor mondta, hogy nem az vagyok akivel összejönne(ezt úgy mondta, hogy szinte nem is ismert)

Nyár óta szinte minden nap beszélünk skypeon.

Kétes dolgokat mond, beceneveket ad, meg ilyesmi. Ma reggel ezt mondta

"Tőled nem szeretnék úgyse semmit, ezért....."

Itt nem az a lényeg amit ezután mondott..:/

Attól még, hogy most ezt gondolja, lehet nála esélyem?

Én nagyon kedvelem őt és örülnék ha lehetne több is.

15/L

2016. dec. 27. 13:04
 1/4 anonim válasza:
Szerintem ne fuss olyan után, aki már közölte veled, hogy nem érdekled, csak barátként.
2016. dec. 27. 13:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem az, barátnak is tökéletes, nagyon jól el tudok vele beszélgetni meg értelmes is, csak részemről lehetne több is
2016. dec. 27. 13:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Épp ez az. Ne legyen a részedről több. Ha azt mondta h nem. Akkor nem. Ne kezdd el majd áltatni magad h lehet nem is gondolja komolyan,mert neked lesz roszabb.
2016. dec. 27. 13:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Jogos. Köszi a választ.
2016. dec. 27. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!