Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akinek kiskorúként kérték meg a kezét? 16/l
A barátommal mostanában sokat beszéltünk arról, hogy mi lenne, ha összeházasodnánk, de én nem vettem komolyan. Aztán egyik nap meglátta a háttérképemet a telefonomon (egy gyémánt) és kijelentette, hogy az lesz a gyűrűn, amot nyáron adni fog, illetve készüljek fel, hogy megkéri a kezemet, ne érjen az egész váratlanul.
Ti mit tennétek a helyemben? A barátom 25 éves, én 16
Ha a barátod ezt komolyan gondolta nem sok esze lehet, de legalább tudjuk miért nem a korosztályából választott párt... Ne haragudj ha tévedek, de számomra mindig furcsa ez a nagy korkülönbség. Ha nektek jó akkor persze nyugodtan, de azért ne nagyon éld bele magadat ebbe "házasságba". Csak jobban beakart vágódni, valamennyire sikerült is, hiszen most felcsillant a szemed és ezen agyalsz. Gondolom jó érzéssel tölt el... tehát a célját elérte.
Mióta vagytok együtt?
Egy és fél éve vagyunk együtt.
Köszi az eddigi válaszokat.
Ennyi a baj a korkülönbséggel. Ne érts félre engem nem izgat hogy valakik között van vagy 10 év, ha szeretik egymást hát egészségükre, ő dolguk.
De te még ehez fiatal vagy ő meg pont ebben a korban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!