Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S. Nektek a barátok/ti hogy kértek meg egymást arra hogy járatok? Milyen körülményeknek, mennyi idő ismeret után, stb? Mit reagáltak rá?
Figyelt kérdés
2016. júl. 20. 16:04
1/5 anonim válasza:
Kb. másfél év barátság után, miközben már egy éve tetszettünk egymásnak, fogta a bátorságát és bevallotta meg ilyenek. Hát, össze is jöttünk :D
2/5 anonim válasza:
4 éve ismertük egymást akkor, a 2. találkozónkon amin kettesben voltunk csókolództunk, aztán aznap este megkérdeztem tőle chaten hogy akkor most így mi legyen, járunk vagy mi? És akkor azt mondta kb hogy oké, szerinte is járnunk kéne és akkor beszélgettünk tovább. Annyira lényegtelen volt hogy nem is tudjuk pontosan melyik napon vagy hónapban volt:D De 2 éve együtt vagyunk szóval ez nem jelent semmit kb:) L
3/5 anonim válasza:
8 év barátság után hívott el először randizni, 1,5 éve vagyunk együtt :) Mint utólag kiderült, mindvégig tetszettünk egymásnak, csak nem tartottunk elég jónak magunkat a másikhoz. De szerencsére ezt húszon éves fejjel kinőttük, és együtt vagyunk. :) 24/L
4/5 anonim válasza:
Fogadásból csókolóztam vele, aztán elkezdtünk beszélgetni chaten.
Nem sokkal később elhívott randizni, és töknagy összhang volt, nagyon jól megértettük egymást, de nekem el kellett mennem a nyáriszünet végén, így nem mondtuk ki, hogy járunk. De valamikor ősszel újból szóbajött nálunk a téma, és azt mondta, hogy szerinte már a randi óta járunk, én meg úgy vagyok vele, hogy végül is, igen.
Szóval így történt.
5/5 anonim válasza:
Munkában ismerkedtünk meg (diákmunka), párszor egy műszakban dolgoztunk, és elkezdtünk dumálni. Kb. egy hónapig csak beszélgettünk chaten meg heti 1x együtt dolgoztunk, majd végre megbeszéltünk egy találkozót. Az elsőn még csak beszélgettünk, ismerkedtünk, aztán egy hét múlva újra elmentünk randizni és megvolt a csók. Másnap egy közös ismerős kérdezte a barátomtól, hogy mi van velünk, ő pedig azt mondta, hogy járunk. Én a közös ismerőstől hallottam vissza elsőre. :D Örültem neki, csak meglepett, mert a csók előtt még azt beszéltük, hogy nem nagyon fér most bele egy kapcsolat az életébe meg ilyenek. Azóta együtt vagyunk, majdnem 4 hónapja. :) Ő 23F, én 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!