Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megszegi a szavát, hogyan tudom "megbűntetni" úgy hogy ne bántsam meg?
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy velem nem akar soha elmenni bulizni, de megbeszéltük, hogy csak együtt megyünk szórakozni, erre ő csak azért is elment kollégáival inni. Nagyon rosszul esik,ezért szeretném megbűntetni, hogy érezze, hogy nagyon fáj, hogy velem sosem hajlandó egyetemi bulikba eljönni, de a munkatársakkal nélkülem jókat szórakozik. Mondtam neki h akkor én is elmegyek az egyetemi ismerőseimmel, de úgy gondolom, ohgy az nem lenne szép és esetleg félre érthető lenne. Nagyon szeretem, de most úgy érzem eljött az ideje, hogy megértessem vele, hogy én ugyanúgy szeretnék kikapcsolódni, mint ő, csak én vele akarok szórakozni, nem nélküle. Mivel érjem el, hogy megbánja és kiengeszteljen? Előre is nagyon szépen köszönöm az értelmes és érdemleges válaszokat! 20/L2016. dec. 24. 01:22
1/3 anonim válasza:
Vedd tudomásul, hogy a párodnak is van saját élete, nem lehet kisajátítani. Joga van mások társaságában is szórakozni. Ha viszont veled egyáltalán nem megy el, akkor ti nem vagytok egy pár, legfeljebb te azt szeretnéd. És erre jobb, ha most húszévesen jössz rá, mintha éveket pocsékolnál el az életedből látszatkapcsolatokra. Mindenesetre nem büntetni kell meg durcizni, hanem felnőtt módra egyenesen megmondani, hogy te mit szeretnél, és azt ő vagy figyelembe veszi, akkor jó, vagy nem, akkor meg kapcsolat vége.
2/3 anonim válasza:
"de megbeszéltük, hogy csak együtt megyünk szórakozni,"
Szerintem te ezt ráerőltetted...... Az embernek szüksége van arra is, hogy ne csak a párjával, hanem a párja nélkül is elmenjen bulizni a barátokkal. Neked lehet,hogy nincs erre szükséged, de neki, és még nagyon sok embernek van. Fogadd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!