Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Megcsalásnak számít? Vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnak számít? Vagy csak fellángolás?

Figyelt kérdés
Barátom volt augusztusban táborban, ahol jóban lett egy lánnyal. Ekkor nagyon nem volt jó a kapcsolatunk, mindig veszekedtünk, hidegebben bántunk egymással, de ahogy hazajött és találkoztunk, rendben lett minden. Éreztem, hogy történt valami, de a barátom mindig hülyének nézett, hogy hogy gondolhatok ilyet, nem történt semmi. Azonban ma bevallotta, hogy abban az 5 napban bejött neki a lány, és ezt be is vallotta neki... A lánynak is tetszett a barátom, a tábor után sokáig futott utána (ezért is gondoltam én hogy valami nincs rendben...), de a barátom mindig elhajtotta, hogy neki én vagyok a barátnője, engem szeret. Viszont nem tudok ezzel mit kezdeni, nem tudom, mennyire vegyem ezt komolyan, megbízhatok-e benne továbbra is. Barátom azt mondta, hogy ezen kívül semmi nem történt, és ezt teljesen komolyan mondta, láttam az arcán. Nekem viszont ez jobban fáj, mintha történt volna valami, hiszen a barátom valamelyest érzelmeket is táplált a lány iránt. Nem tudom mit tegyek, kétségek között vagyok. Úgy gondolom, hogy emiatt szakítani nem kell, de nem tudom, hogyan léphetnék túl ezen. Mit gondoltok?

2016. dec. 23. 23:29
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
#voteyea
2016. dec. 23. 23:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Teged valasztott, nem a lanyt pedig ot is valaszthatta volna helyetted. Nincs ezen mit aggodalmaskodni.
2016. dec. 23. 23:37
 3/9 anonim ***** válasza:
88%

Az érzelmi megcsalás is megcsalás valamilyen szinten....Ez pedig az volt-e a részéről, azt nem tudom.

Manapság a táborokba ezért mennek, ismerkedni. Aztán meg (sok esetben) itt picsognak,hogy jajj de szerelmes(!) lett 2 hét alatt ebbe meg abba, meg szex és ilyesmi.

A barátod a jobbik eset. Nem történt semmi fizikai dolog közöttük.

De minek mondta el egy teljesen idegen lánynak,hogy bejön neki, amikor :

1. Nincs értelme, mert gondolom, messze laknak egymástól

2. Ott vagy neki és ez így nem....hogymondjam..illendő?

3. Nem is tudom, normális-e ez, ha valakinek valaki bejön úgy,hogy van párkapcsolata.

2016. dec. 23. 23:40
 4/9 anonim ***** válasza:
51%
Utolso persze hogy normalis. Tavol voltak egymastol, eza lany most valami "uj" volt. De a fiu rajott hogy neki nem kell az uj..
2016. dec. 23. 23:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha a fiú nem veled akarna lenni nem lenne veled. Megvolt a lehetősége arra hogy a másik lánnyal legyen. Nem tette, mert téged szeret. Én nem kerítenék a történteknek nagyobb feneket, de neked kell eldöntened.
2016. dec. 23. 23:51
 6/9 anonim ***** válasza:
78%

#4: Ez nem távolság függő....

Ha bejött neki a lány, teljesen mindegy, hogy a srác 200 méterre vagy 200 kilométerre volt a barátnőjétől.

Tény: Párkapcsolatban SZÁNDÉKOSAN nem ismerkedünk olyan emberekkel, akiket vonzónak találunk. A srácnak volt választása, elmehetett volna a lány mellett, mint a többi vagy pedig egy egyszerű "Bocsi,de van barátnőm"-mel elvághatta volna a kettejük közötti kommunikációt már az elején. De ő mindezek ellenére belement.

2016. dec. 23. 23:54
 7/9 A kérdező kommentje:
Hozzátenném, hogy a lány most az osztálytársa. Nincs köztük semmi...
2016. dec. 24. 00:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor no problem
2016. dec. 24. 10:37
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem az, hogy elmondta, azt jelenti hogy megbízik benned, és tudja, hogy ez nem állhat kettőtök közé. Másrészt, ha a tábor után mikor kibékültetek, elhajtotta a lányt, az is arra utal, hogy nem dobna el téged holmi "lányért a táborból"...

Tudom, hogy mennyire sz@r, ha valaki kijelenti, hogy bejön neki valaki más (is), de ha nem történt semmi, akkor betudható annak, hogy épp rosszban voltatok; lehet, hogy a lány rád emlékeztette, és hiányoztál neki... (persze ez csak egy feltevés)

Mindenesetre emiatt tényleg ne szakítsatok szerintem, ha még nem tetted, akkor viszont megemlítheted a barátodnak ezt a bizonytalanságot, hogy meg tudjátok beszélni :)

2016. dec. 24. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!