Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít? Vagy csak fellángolás?
Az érzelmi megcsalás is megcsalás valamilyen szinten....Ez pedig az volt-e a részéről, azt nem tudom.
Manapság a táborokba ezért mennek, ismerkedni. Aztán meg (sok esetben) itt picsognak,hogy jajj de szerelmes(!) lett 2 hét alatt ebbe meg abba, meg szex és ilyesmi.
A barátod a jobbik eset. Nem történt semmi fizikai dolog közöttük.
De minek mondta el egy teljesen idegen lánynak,hogy bejön neki, amikor :
1. Nincs értelme, mert gondolom, messze laknak egymástól
2. Ott vagy neki és ez így nem....hogymondjam..illendő?
3. Nem is tudom, normális-e ez, ha valakinek valaki bejön úgy,hogy van párkapcsolata.
#4: Ez nem távolság függő....
Ha bejött neki a lány, teljesen mindegy, hogy a srác 200 méterre vagy 200 kilométerre volt a barátnőjétől.
Tény: Párkapcsolatban SZÁNDÉKOSAN nem ismerkedünk olyan emberekkel, akiket vonzónak találunk. A srácnak volt választása, elmehetett volna a lány mellett, mint a többi vagy pedig egy egyszerű "Bocsi,de van barátnőm"-mel elvághatta volna a kettejük közötti kommunikációt már az elején. De ő mindezek ellenére belement.
Szerintem az, hogy elmondta, azt jelenti hogy megbízik benned, és tudja, hogy ez nem állhat kettőtök közé. Másrészt, ha a tábor után mikor kibékültetek, elhajtotta a lányt, az is arra utal, hogy nem dobna el téged holmi "lányért a táborból"...
Tudom, hogy mennyire sz@r, ha valaki kijelenti, hogy bejön neki valaki más (is), de ha nem történt semmi, akkor betudható annak, hogy épp rosszban voltatok; lehet, hogy a lány rád emlékeztette, és hiányoztál neki... (persze ez csak egy feltevés)
Mindenesetre emiatt tényleg ne szakítsatok szerintem, ha még nem tetted, akkor viszont megemlítheted a barátodnak ezt a bizonytalanságot, hogy meg tudjátok beszélni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!