Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátaimmal szeretnék...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátaimmal szeretnék szilveszterezni de a barátnőm mérges emiatt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A barátnőm kérdezte hogy hova menjünk szilveszterkor mert ő és a barátnői már majdnem eldöntötték hogy hova mennek bulizni. Persze barátnőm szeretné ha énis mennék vele... de énis szeretnék a saját baráti körömmel lenni és velük bulizni mert mostanában elhanyaholtam őket...

A barátnőm társaságával semmi gondom nincs... de mind lányok.. és hát az utolso 4 alkalommal velük buliztam és nemis tudtam úgy elengedni magam mint a saját baráti körömmel.. a barátnőm most haragszik hogy miaz hogy nem vele megyek.... mit csináljak?

2016. dec. 19. 11:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Hisztis p...csa. Dobd ki a francba, kell a fenének egy ilyen nyafogós dáma.
2016. dec. 19. 11:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet összerakni a két társaságot? Csak találtok olyan szórakozóhelyet, ami mindenkinek megfelel...
2016. dec. 19. 13:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha valasztas ele allit, hogy vagy o, vagy a barataid, dobd ki. Hidd el tudom mit beszelek...
2016. dec. 19. 13:22
 4/8 anonim válasza:
Én is voltam már ebben a helyzetben :D ha papucs vagy, és az is akarsz maradni, menj vele. Ennél sokkal jobb nők vannak, ritka sajnos mostanában de van. Ha meg vannak golyóid, akkor megmondod neki, hogy te a barátaiddal akarsz lenni. Ha nem tetszik neki, mint ahogy előttem írták, válj meg tőle. Nehogy már azért érezd magad szarul, mert Őfelsége egy hisztis p*csa. a döntés a Tied, hogy férfi vagy, vagy sem.
2016. dec. 19. 13:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Bulizzatok egyutt, haverjaid is orulnek majd neki hogy vannak lanyok. Ha nem jossz ossze akkor meg legyen ver a picadban azt mondani, hogy szivi en nem erzem magam jol hogy csak csajok vannak, szoval megyek a barataimmal. Ha nem tetszik neki akkor mutasd neki az ajtot:D
2016. dec. 19. 14:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Elsőnek van igaza. Lányként írom ezt.
2016. dec. 19. 20:01
 7/8 A kérdező kommentje:
Másfél éve vagyunk együtt. Nem értem miétt okoz ez gondot neki.... nem bízik bennem??
2016. dec. 22. 21:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem hát...amúgy csak szólok mindig ilyen lesz, nem nagyon fog változni, szóval lehet majd mérlegelned kell...
2016. dec. 23. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!