Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem birom már ezt sokáig!
Figyelt kérdés
Barátnőmmel vplt egy kis problémánk de azt megbeszéltük szóval happy. Erre, amikor facen beszéltünk írja h az anyja haragszik rám de nem is beszéltem már vele kedd óta.. Úgy volt hogy szünetben megyek hozzájuk egy napra de így akkor nem, mert sz anyjával "miattam" veszekedtek azért mert "gyerekes a viselkedésem"... Aztán az anyja le tiltott és meg fenyegetett h ha írok neki, párom issza meg a, levét.. Mit tegyek? Idegesít már h mindig baja van velem és akadályoz minket.. (16f,l)2016. dec. 17. 07:03
1/5 anonim válasza:
Szerintem menyj oda az anyukajahoz es beszelj vele negyszemkozt es lehwt meg tudjatok beszelni a dolgokat
2/5 anonim válasza:
Szerintem is àllj elè nyiltan ès beszèljètek meg. Akkor talàn nem gondolja hogy tùl gyerekes vagy.
3/5 A kérdező kommentje:
Minden hétköznap dolgozik, nekem iskola van és van köztünk 40-50km táv, nem tudom megoldani sajnos.. És amúgy sem beszélne velem és bnomet bántaná lehet... Nem tudom.. Bele pusztulok már h mindig vsn vmi vita :(
2016. dec. 17. 12:35
4/5 Szabolcsattila válasza:
Sz*r a helyzeted barátom. Az szívás nem tudtok beszélni délután de az iskolában csak találkoztok. Szerintem nem bántaná a saját lányát az anyja de nem ismerem. Sajnálak titeket. Menj oda az anyához és mond: MEGB*SZOM A SZÁDAT HA NEM ENGEDED HOGY TALÁLKOZZAK A CSAJJAl. Lehet pofon vág de az biztos hogy nem fog gyerekesnek gondolni.
5/5 anonim válasza:
Rómát sem egy nap alatt építették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!