Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért lehet, hogy orált bírom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet, hogy orált bírom sokáig, p*ncit semeddig kb?

Figyelt kérdés
Orálnál szinte csak úgy tudok elélvezni, ha jól megdugom a csaj száját, vagy bekapja a makkom, és gyorsan beleveri a szájába. Punciba viszont max 2 perc, és végem

#pnci
2016. okt. 25. 20:15
 1/7 anonim ***** válasza:

Én nem értem. Elfárad a nyelved, unalmas, kellemetlen az íze/szaga vagy miért nem bírod?

N.

2016. okt. 25. 20:28
 2/7 anonim ***** válasza:
A kérdező arra gondol, hogy amikot beteszi akkor nem bírja. Nem az orált nem bírja, hanem magát az aktust.
2016. okt. 25. 20:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Köszi, egyszerűen nem esett le. Más a szex. melegebb a punci, más helyzet. Amikor úgy érzed hogy elmész akkor vedd ki és csináljatok mást, majd amikor lenyugodtál akkor folytassátok. Minden nővel ez van vagy csak az aktuálissal?
2016. okt. 25. 20:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Más az érzés orálnál a nő irányítja mennyire ér hozzá a szájával... A behatolás punciba elég kritikus pillanat ha sokáig nem volt szex én még 39évesen is egyből el tudok élvezni amíg 69ben akár órákig is bírom...
2016. okt. 25. 21:21
 5/7 MrPeetR válasza:
Szex előtt elmész zuhanyozni és kivered magadnak. Utána lesz 1,5 kellemes órád. 3 pohár whisky ugyanez...
2016. okt. 25. 22:41
 6/7 A kérdező kommentje:
#5 nálam ezek nem működnek, háromszor tudok élvezni egymás után, ugyanilyen gyorsan, így a kiverés se segítene. Szerintem érzékenyebb farkam van, mint a normális
2016. okt. 26. 06:52
 7/7 anonim válasza:
Verd ki 10 x
2016. dec. 17. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!