Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves lány és 22 éves srác mennyire elfogadható?
Ismerd meg, ismerd ki!
Nem egy számon fog múlni, hogy milyen ember, és hogy miként tekint rád.
Nem tudja? Hát vagy szeret,vagy nem. A lehet,hogy szeretlek..az nem szeretet.
Amúgy a kérdésedre válaszolva,nekem mindig idősebb barátom volt. 14 éves voltam,mikor először összejöttem egy pasival (36 volt). Nagyon jól kijöttünk egymással,én nagyon szerettem őt. Viszont, 10hónap múlva,teljesen véletlen kiderült,hogy már a kapcsolatunk elején megcsalt (megcsalás alatt itt most a szexet értem,de mikor kiderült,már nem voltunk együtt). Aztán megismerkedtem egy 27évessel,vele már nem éreztem jól magam,mert még mindig a volt pasin járt az eszem. Pedig ő kezdett megszeretni,csak én nem tudtam őt. ha nagyon akarjátok egymást,működhet,de ne add magad könnyen. Bár az én tapasztalatom alapján,amelyik idősebb pasi egy fiatalabb lánnyal akar lenni,az csak szexet akar, mert fiatal és csinos vagy. De azt meg úgyis látni fogod rajta,hogy mit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!