Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Van barátom, szeretem, de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van barátom, szeretem, de mást is szeretnék?

Figyelt kérdés

Van egy 3-4 éve ismert fiú ismerősöm, aki tetszik és én is tetszek neki, ezt tudjuk, de már nem egy helyen lakunk. Viszont lett barátom 10 hónapja. Vele feküdtem le először, neki is én voltam az első. Szeretem, ugy érzem, de amikor a régi ismerősömmel beszélek, akkor tudom, hogy őt is szeretném. Igaz, hogy ő már jártasabb a lányok terén, de mintha jobban felizgatna csak azzal amit ír, mint amikor a barátommal vagyok. Barátom kicsit gyerekes néha, vagy nem is tudom, olyan nehéz ez.

Régen nem hittem volna, hogy pont én ilyen helyzetben leszek, hogy nem tudom el dönteni kit szeretnék jobban, a saját barátomat, vagy egy romantikusabb távoli régi ismerőst.

Mit tennétek a helyemben?

19!l

2016. dec. 8. 17:49
 1/2 A kérdező kommentje:
Még olyat is érzek, hogy nem a barátommal akarok lefeküdni, hanem a régi ismerőssel.
2016. dec. 8. 17:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Akkor mire varsz? Csak magadat stresszeled ha nem valtasz. Nem mondom hogy tul erkolcsos de hat az erzeseknek nem lehet parancsolni. De a kapcsolatodnak igy nincs ertelme. csak a lenyeg hogy legyel vele kimeletes...
2016. dec. 8. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!