Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen lány?
17-20 éves korosztálytól kérdezném , hogy létezik-e olyan lány aki:
- Jól néz ki ( vékony , szép arc , ad a külső megjelenésére )
- Komoly kapcsolatot keres és nem futó kalandokat
- Szeret elegánsan öltözködni , és nem a mai SWAG YOLO divatot követi
- Komoly tervei , céljai vannak a jövőre nézve ( Suli , párkapcsolat , munka stb.. )
- Normális , tájékozott és nem a telefonban és facebookban merül ki a tudása
- Sportol , odafigyel az étkezésére .
Szóval érdekelne ,hogy az adott korosztályban létezik ilyen lány , vagy esélytelen ilyen barátnőt találni ?
Sok ismerősöm mondja ,hogy sajnos ilyen nem létezik, inkább a 25-30 éves korosztályra jellemző és inkább ott kellene barátnőt keresnem , de nem szeretnék nálam idősebb nővel egyenlőre kapcsolatot kezdeni.
20/F
Hmmm...most végigolvasva, szerintem rám igaz az összes:) Nem dicsekvésből mondom, és van barátom, szóval csak válaszoltam, hogy legyen valaki:D
17/L
Én is ilyen vagyok, ha nem nézzük a korosztályt 😄
Egy csomó ilyen lányt ismerek, kitartás biztos találsz egy ilyen lányt:)
Hidd el, léteznek :):):) Csak az a baj, hogy elvonják róluk a figyelmet a r'bancok... és nehéz őket megtalálni, de ott lapulnak csendben, és hasonló fiúkra várnak :)
Üdv: egy, a fenti leírásnak megfelelő 16 éves lány
Dehogynem léteznek, csak otthon maradnak és azon gondolkoznak mi nem jó bennük, hogy még mindig szinglik...
17l
Nem oltozok elegansan,azonban divatosan sem. Iskolaba inkabb egyszeruen,ha pedig megyek valahova,akkor mindig van rajtam valami kicsit kulonlegesebb,atlagtol eltero darab.
Egyebkent illik ram a leiras,de mivel 181 cm vagyok,es kockasabb a hasam,mint a fiuk tobbsegenek,nem vagyok tul nepszeru.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!