Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bánjak vele?

Figyelt kérdés
Nem akarok rányomulni, de azt se akarom ,hogy azt érezze nem törődöm vele. Mi az ideális? Azt hallottam haverjaimtól, ha túl nagy figyelmet szentelek rá akkor hamar "megun". Jobb ha titkozatos vagyok? Esetleg arra is gondoltam már ,hogy ritkán egy programot lemondhatnék pl az edzésem miatt vagy bármi miatt, csakhogy azt érezze kiegyensúlyozott kapcsolatunk van és nem akarok mindig a nyakába lógni. Lehet rossz ötlet, nem tudom tényleg.. Moziba vigyem néha, vagy nektek mi esne jól amitől jobban kötődnétek?

2016. dec. 1. 23:57
 1/7 A kérdező kommentje:
18F
2016. dec. 2. 00:00
 2/7 A kérdező kommentje:
és 17 éves a lány
2016. dec. 2. 00:00
 3/7 royalty válasza:
39%
Na ha friss a kapcsolat akkor, szerintem nem kell vele annyira nagyon sokat foglakozni mert, tapasztalataim szerint ezt a lányok ki is használják. Elejinte úgy kell velük bánni hogy, egy lány a sokból. És mindg csak annyit adj amenyit te kapsz se többet se kevesebbet.
2016. dec. 2. 06:33
 4/7 anonim ***** válasza:
nem teljesen értek egyet előttem szólóval. Igen, először nem feltétlenül praktikus a tenyereden hordoznod HA félsz attól h csak kihasznál. Bár előtte meg kéne ismerni. De hosszú távon ez nem jó taktika.
2016. dec. 2. 18:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia en egy lany vagyok.Figyi igen bevallom szerintem az dogos ha egy fiu kicsit kereti magat de kozben meg azzal a huncut félmosollyal mosolyog ram.Elosszor is beszelj de hagyd szóhoz jutni a lanyt.Sok lany szerint az a jo ha a fiu nem egy megkukult szerencsetlen hanem akivel lehet beszelgetni csak ugy barmirol.

Amit adok hogy minden lany imad

1.ha apro puszikkal arasztod el a fejet es a nyaka kornyeken az nagyon jo es cuki

2.Ha szulinapja van vagy honapfordulótok vegyel neki valami ekszert ami rad foglya emlekeztetni.pl egy nyaklanc a kezdőbetüitekkel

3.Ha illedelmesen viselkedsz.Pl nyiss neki ajtót dicserd meg a ruhajat vagy a hajat es ne tapizd nyilvanossag elott mert azt a tobbi embert zavarni fogja es lehet a lanyt is.Hidd el sokkal romantikusabb ha egy szobaban vagytok csak ti ketten 😍 Ott aztan mar akarmit csinalhattok amit szeretnetek

4.a csók.hu ez a kedvenc temam.Ha csokra kerul a tema akkor ne azon filózz hogy nem fogod jol megcsokolni ot csak elvezd es rakd bele a csokjaidba az erzeseidet.hidd wl sokkal erzekibb lesz ha elvezed mint hogy azon aggodsz hogy elrontod.de ha meg nem vagy eleg gyakorlott a dologban az se baj a baratnod megerti majd es hidd el feltornazzatok egymast arra a szintre.

Remelem segithettem.

L🤗

2016. dec. 3. 00:26
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ! :) sokat segítettetek
2016. dec. 3. 21:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem hülyeség, hogy lemondd a randikat. Ha megbeszéled akkor tartsd a szavad. Ami számomra taszító: az agresszívitás, manipuláció, kisajátítás. Én pl imádom a természetet, de szerintem a barátnőd is értékelné ha elmennétek az erdőre/ vízeséshez/ sziklákhoz túrázni. Ne próbáld megváltoztatni a csajt. Ha valami nem tetszik mondd ki tisztán és jussatok kompromisszumokhóz. A közös sütés, együtt alvás, album nézegetés, random lassú számra táncolás otthon, a sok ölelés, puszi nekem mind pozitív emlék maradt a volt kapcsolatomból.

18/L

2016. dec. 3. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!