Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem sikerül semmi?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem sikerül semmi?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok jó kinézettel (mások véleménye alapjan) mindig olyan lanyokat fogok ki amiért nekem sokat tennem kell ahhoz h szex legyen, de mások meg párnap alatt lefeküdnek vele, pedig nem jobbak nálam, sőt.. Miaz amit rosszul csinálok? A lányok tényleg azt szeretik ha semmibe veszik őket?

2016. dec. 1. 15:26
 1/8 anonim ***** válasza:
46%
küldj képet és eldöntöm, hogy helyes vagy-e, amúgy meg lehet nekik megnyerőbb volt a személyiségük, vagy az a srác neki csak 1 alkalomra kellett, míg veled meg komolyan gondolja, mivel te ezt sugallhatot felé.
2016. dec. 1. 15:31
 2/8 anonim válasza:
Ki kell várni a megfelelő alkalmat..nem a szexre menni mert kb úgy írtad le..így nyilván nem jön össze "semmi" ha türelmetlen vagy.
2016. dec. 1. 15:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha rendes vagy az nagy baj mert nemtudnak beszélni arról hogy milyen pasit eltűrnek xD
2016. dec. 1. 15:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Csavard el az agyat, mondj neki szepeket, hitegesd, aztan mar johet az agy..de remelhetoleg okos a lany, es kiszuri h mit akarsz csak tole...
2016. dec. 1. 16:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Vedd semmibe ez kell a lányoknak tényleg.. Eddig úgy vettem észre :D
2016. dec. 1. 16:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Mert arra mész,hogy szex legyen te túlképzett..Ellentét csináld,amit éppen csinálsz
2016. dec. 1. 17:36
 7/8 A kérdező kommentje:
5. Válaszoló én is ugy vettem észre :D
2016. dec. 1. 20:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Butaság, amit 5-ös írt. A nők legérzékenyebb erogén zónája a fülük. Csak nem harapdálni kell, hanem a megfelelő szavakat duruzsolni bele.
2016. dec. 2. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!