Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hany evesen van az elso parkapcsolat?
Kíváncsiságból aha.. az érzés mikor egy anonim oldalon terelni kezd valaki...
A személyiséged nem fog csak úgy magától megváltozni de kerülhetsz egy olyan környezetbe ahol jobban "eltudod adni magad". Pl egyetemen a szakok okán nyilvánvalóan lesz közös téma a kezdéshez stb. Amúgy nem hinném, hogy a többségnek középsuli után lesz meg az első párkapcsolata. Nekem speciel az első 7. végétől ment 9. végéig.
24F
Majdnem 18 voltam, amikor is végre lett barátnőm. Persze távkapcsolat, mert a környezetemben szörnyen nehezen tudtam megértetni magam a legtöbb lánnyal. Az exemmel se mondható igazinak a dolog, hiába szerettem, buta voltam, persze ő se volt tökéletes, csak későn jöttem rá. Legalább tanultam a hibáimból. :)
19 éves koromban szexeltem először, és akkor is épp egy fesztiválon szedtem össze egy spicces lányt. De amúgy vele éreztem a legjobban addig magam. Csak a nevét bánom, hogy nem is kérdeztem meg.
És valóban, egyetemen éreztem azt, hogy készen állok egy kapcsolatra. Itt sokkal több olyan emberrel lehetsz, aki fogékonyabb a gondolataidra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!