Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány ez jó kezdés lenne?
Szóval van egy lány a suliban aki nagyon tetszik annó ő jelölt be facebookon 2éve mikor a suliba kerültem sokat néz/nézett a folyosón, de most van barátja. Soha sem beszéltünk se facebookon se élőbe úgy gondoltam a suliba félre hívnám és a következő szöveggel adnám tudtára ,hogy mit érzek:
Szia xy vagyok *kézfogás* zavarhatlak egy percre? Szóval te ugye most együtt vagy xy-al? Tényleg sokáig! Nem szeretném ha félre értenéd de nekem nagyon bejössz és ha esetleg szeretnél beszélgetni nyugodtan köszönj rám itt a suliba vagy írj rám facen, és megkérném h ezt ne mondja el senkinek. Szerintetek vagy egyéb ötletek erre a szitura?
Van barátja, valószínűleg boldog vele, hagyd békén! Ha szakítanak bevetheted magad, de most képes lennél belerondítani egy kapcsolatba? Csak magadra hoznád a bajt. Tudom, hogy most rossz látni mással, de ne csináld ezt. Am az lenne neki az első, hogy elmondja a barátnőinek.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!