Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha elfogynak a "csaj jelek",...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elfogynak a "csaj jelek", mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel egyszer nagyon mélyen szemeztünk, vagy 5-6 másodpercig, mindketten mélyen egymás szemébe néztünk. Aztán néha voltak ilyen oldalpillantásai(tehát rám nézett oldalra), meg úgy kicsikét mozgékonyabb volt a közelemben, tehát jobban mozgott, mert amúgy nyugodt lánynak tűnt, meg mintha többet mosolygott volna(alapjáraton nemigen láttam mosolyogni). Néha még mostanában is néz, csak ritkábban, és nem annyira intenzíven, meg most már nem annyira intenzívek alapjáraton a jelek sem. Hogyan indíthatnék, vagy elrontottam már? 1-2 hónapja kezdődött ez a dolog..

2016. jún. 8. 17:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom kezd belefaradni a toketlenkedesedbe, es abba, hogy 2 honap alatt nem voltal kepes beszelni vele es elhivni valahova. Meg egy par het es teljesen el leszel engedve.
2016. jún. 8. 17:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondoltam, hogy létezik még egy ilyen srác, mint én. Ugyanígy jártam. Látszólag érdeklődött a lány (mondták is barátok, hogy miért nem csinálok valamit már, mert tényleg egyértelmű volt), de sikerült töketlenkednem és mára alig mutat érdeklődést. Szóval amíg nem ábrándul ki belőled, addig próbálkozz nála a személyes tapasztalatom alapján. Több sikert, mint nekem!
2016. jún. 8. 18:04
 3/7 likebike ***** válasza:
100%
Biztos elfáradtak a szemei.Amúgy igazán odamehetnél hozzá és elhívhatnád őt valahova,ha bejön neked.Itt a nyár,mitől félsz?
2016. jún. 8. 18:05
 4/7 A kérdező kommentje:
én teljesen megértem a lány helyzetét, de igazándiból sose voltam biztos benne, hogy akar tőlem valamit, beégni meg nincs kedvem. Szóval ezek szerint lehet hogy szimpatikus vagyok neki?:o
2016. jún. 8. 18:05
 5/7 A kérdező kommentje:
csak néha úgy megy mint a robot, rezzenéstelen arccal, mintha ott se lenne senki. Mert gyakran megyünk el egymást mellett. A legeslegelején nem volt ilyen, csak kb 1 héttel azután. Az lehetséges hogy talán befeszül a csaj? De közbe meg főleg amikor távolabb vagyunk látom hogy néz, meg volt egyszer hogy nem néztem oda, de a szemem sarkából láttam, hogy mintha nézett volna. Nem értem..
2016. jún. 8. 18:09
 6/7 likebike ***** válasza:
Mit nem értesz?:)Szerintem bejössz neki,hívd el valahova vagy ülj le beszélgetni vele.Ne várj sokat,megunja majd,aztán gondolkozhatsz,hogy szimpatikus vagy-e neki vagy nem.Sok sikert!
2016. jún. 8. 19:00
 7/7 anonim ***** válasza:

#toketlenvagy

Próbálj vele beszélni is, szemezni nem elég.

2016. jún. 8. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!