Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú miért titkolja a kapcsolatát?
Egy fiú, aki hetente találkozik az exével, ugyanúgy beszélget egy másik lánnyal, aki igazából tetszik neki. De ez a lány nem tud a találkozásról, s azt hitte, hogy a fiú szakított már az exével. Pedig nem, és csak évekkel később derülnek ki ezek az eltitkolt találkozások. Azóta a fiú a másik lánnyal van együtt, az exének már más fiúja van. A másik lánynak nagyon fáj a múlt, mert nem tudott semmiről.
Szerintetek a fiú miért bánt így vele, s miért verte át mindannyiukat? Miért nem merte bevallani a lánynak, és miért hazudhatott mindenkinek? Mit gondoltok erről?
Hiába mindennek vege de azert kifejtem.
Volt egy lany akibe beleszerettem es udvaroltsm neki ő elküldött mondván eselyem sincs.
Én meg nem tudtam mit csinálni es hazudtam neki hátha akkor megsajnal es azóta fogalmam sincs mit erezhet.
Szeret-e vagy csak bosszúból ír ilyeneket h játsszo velem.
Pedig retentően szeretem de ugyanigy felek is.
Úgy terveztem Hétfőn felkeresem de annyi kerdes kint van h nem birtam pihenni mert allandóan itt lesem a dolgokat es fogalmam sincs mit csinàljak.
Menjek oda es mi lesz akkor?😢
Szinte 100% hogy pofon vág mert csak beképzelem h szeret es próbál törődni velem.
Rettegek mi legyen hogyan. Nincs más lánynal eselyem de ugy erzem nála se.
Teljesen leépültem agyilag már nem tudom mit érezzek.😭
Kedves Kérdező!
A múltat írtam neked és neki is.A tanulással csak kiegészítettem.
Te nagyon el lehetsz keseredve de szerintem menj oda bátran.
Ha ennyit szenvedsz miatta legaláb tudd meg mit érez irántad.
Utolsó: bocsi, így már értem.:)
Dan!
Figyelj, itt az önbizalom a kulcs. Szerintem rossz helyen is keresgéltél. Nem lehet úgy felfogni, hogy ha egy lány nem, akkor a többi sem! Van rgy mondás
- a magabiztosság: nem azt jelenti, szeretni fognak. Hanem azt, hogy nem baj, ha nem
Gondolkozz ezen egy kicsit, hagyd, hogy az érzelmek átmenjenek rajtad, de ne ess a fogságukba! Tényleg szedd össze magad, lépj túl rajta, jönni fog a nagy Ő, hidd el!
Egy fiúban a magabiztosságnál nincs vonzóbb, ezt lányként elismerem! :)
Vagyis utolsó előtti :D
Az utolsónak is igaza van.
Amúgy tök jó, hogy itt már én is mint kérdező, segítek egy válaszolónak :D
(Nem azért mondom, imádok segíteni másokon, csak megfigyeltem :D)
Köszi de en úgy kötődök ehhez a lànyhoz mintha a gyermeke lennék es igy sose éreztem mèg.
De annyi kérdést kiirtak h már nem tudom meghívok e vagy sem.
Irtam nekik h pihennem kell h ne roncsként menjek oda hozzá de már napok óta nem alszok mert csak egyre több a kérdés.
Teljesen elfogyott az erőm, a hitem.
Úgy erzem mintha csak azért írnák ki azt a sokmillió kerdést h mindent elmondjak es a vegén majd el leszek küldve mint még tavasszal 😟
Már nem tudom beugratas e vagy h mit valaszoljak.
Retentően szükségem van rá de már kész ideg vagyok lesz e egyàltalán erőm odamenni hozzá.😢
Szerintem addig várj, amíg nem leszel elég erős ahhoz, hogy oda tudj menni hozzá!
Egyébként honnan ismered, és miért fontos neked? Félsz tőle? Ki ő, hogy nem mersz odalépni hozzá, és elmondani őszintén, mit gondolsz róla, stb.?
És ha nemet mond ezután is? Nagy ügy!
Elmondom neked, én azért a fiúért, akiről írtam, kb. 2 évig harcoltam! És lett eredménye, nem álltam hozzá negatívan! Az sosem tesz jót.
Ne félj tőle ennyire, ha látod, nem megy, akkor sajnos le kell mondanod róla. Ha csak vergődsz, érezni fogja rajtad. Így még annak sem fogsz tudni esélyt adni, ha csak simán jóban lesztek. A túlzott próbálkozással még jobban elijeszted.
Vegyél erőt magadon, gondolj arra, hogy menni fog, de erőltetni semmit nem szabad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!