Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Egy fiú miért titkolja a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiú miért titkolja a kapcsolatát?

Figyelt kérdés

Egy fiú, aki hetente találkozik az exével, ugyanúgy beszélget egy másik lánnyal, aki igazából tetszik neki. De ez a lány nem tud a találkozásról, s azt hitte, hogy a fiú szakított már az exével. Pedig nem, és csak évekkel később derülnek ki ezek az eltitkolt találkozások. Azóta a fiú a másik lánnyal van együtt, az exének már más fiúja van. A másik lánynak nagyon fáj a múlt, mert nem tudott semmiről.

Szerintetek a fiú miért bánt így vele, s miért verte át mindannyiukat? Miért nem merte bevallani a lánynak, és miért hazudhatott mindenkinek? Mit gondoltok erről?

2016. nov. 19. 15:18
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:

Mindig jönnek ujak.

En inkabb megyek es dolgozok mert a vegen meg lemondok az esrlyrol h egy nap rendezrk vmi Star Warst szoval jah.

Mit tudom en miert. Talan iiizeettlen volt😂😂😂😂😂

2016. nov. 19. 15:29
 2/29 anonim ***** válasza:

Mert valószínűleg félrelépett, később pedig lehet, hogy nem hagyta a lelkiismerete.Beszélni kell vele, majd lezárni a múltat, ahogy a sértett szeretné és a jelenen és a jövőn kell gondolkodni.

Remélem bölcsen dönt a sértett (bár gondolom az te vagy).

2016. nov. 19. 15:32
 3/29 A kérdező kommentje:

1: Hát haver, ha nem írtál volna semmit, még az is többet mondott volna, szóval köszi a segítséget :D

2: ebben lehet valami, igen, ez velem történt meg. Az exszel kb. 3 éve ment szét, csak nagyon nehezen tudom elfelejteni, viszont szeretem, és megbocsátottam neki.

Azt nem tudtam, ez mire volt jó, s hogy tudnám a legjobban túltenni magam ezen.

2016. nov. 19. 15:37
 4/29 anonim ***** válasza:

Amugy örüljön a lány ha mem jön össze azal a fogyatékossal.

Sokkal jobbak valók jozzá.

Hazug kis takony, lelkibeteg.

Abnormalis mint az a Harry Potter.

Hala az egnek h akafnak nagymenő pasik is. Ez ugyis meleg volt azert titkolt mindent.

😂

2016. nov. 19. 15:37
 5/29 A kérdező kommentje:
Dehogy volt meleg...
2016. nov. 19. 15:39
 6/29 anonim ***** válasza:
Hagyni kell és túl kell lépni rajta.A bizalom az egyik alapja a komoly párkapcsolatoknak.Szerintem ő ezt nagyon ellőtte.
2016. nov. 19. 15:46
 7/29 anonim ***** válasza:

Nem tudhatod mert ha vtak meleg haverjai akkor az volt hisz meg egy kerdest is kiírtatok rá 😂😂😃

Jah bocs nincsenek is havetjai, hazudott is szoval bosszút allunk rajta behülyítjük a kis hülyét 😂

2016. nov. 19. 15:47
 8/29 anonim ***** válasza:

Igy igaz az őszinteßeg es en vagyok a leghazugabb a világon.

Beképzwlt haverok mwg minden. Jobban jár nelkülem.

Pedig mar h kezdett renenykedni a kis nyomi agBeteg azt hitte megbocsájtok neki 😂😂😂

Hogy igergette h hetfőn odajön😂

Vakamivel le kellett volna önteni akkor ott😂

÷ és igen tudom h megérdemlem bocs h így elcesztem bocs h beléd szerettem de nem fogok senkit se zavarni.

Tudom h nincs eselyem felfogtam az üzit

2016. nov. 19. 15:52
 9/29 A kérdező kommentje:
Dan77: te most kiről beszélsz? O.o
2016. nov. 19. 15:57
 10/29 anonim ***** válasza:

Tudom h nincs eselyem felfogtam jó?

Nem haragszom jogos volt a bosszú.

En nem haragszom mert tudom h en csesztem el.

De ennek a szinjàtèknak vége.

Nem bízok mar semmiben elcsesztem ezt is mint minden mást.

Tudom es köszönöm h a tudtomra adtátok mennyie esèlytelen kis nyominger vagyok, hogy is lett vna esèlyrm? 😔

2016. nov. 19. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!