Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú miért titkolja a kapcsolatát?
Egy fiú, aki hetente találkozik az exével, ugyanúgy beszélget egy másik lánnyal, aki igazából tetszik neki. De ez a lány nem tud a találkozásról, s azt hitte, hogy a fiú szakított már az exével. Pedig nem, és csak évekkel később derülnek ki ezek az eltitkolt találkozások. Azóta a fiú a másik lánnyal van együtt, az exének már más fiúja van. A másik lánynak nagyon fáj a múlt, mert nem tudott semmiről.
Szerintetek a fiú miért bánt így vele, s miért verte át mindannyiukat? Miért nem merte bevallani a lánynak, és miért hazudhatott mindenkinek? Mit gondoltok erről?
Mindig jönnek ujak.
En inkabb megyek es dolgozok mert a vegen meg lemondok az esrlyrol h egy nap rendezrk vmi Star Warst szoval jah.
Mit tudom en miert. Talan iiizeettlen volt😂😂😂😂😂
Mert valószínűleg félrelépett, később pedig lehet, hogy nem hagyta a lelkiismerete.Beszélni kell vele, majd lezárni a múltat, ahogy a sértett szeretné és a jelenen és a jövőn kell gondolkodni.
Remélem bölcsen dönt a sértett (bár gondolom az te vagy).
1: Hát haver, ha nem írtál volna semmit, még az is többet mondott volna, szóval köszi a segítséget :D
2: ebben lehet valami, igen, ez velem történt meg. Az exszel kb. 3 éve ment szét, csak nagyon nehezen tudom elfelejteni, viszont szeretem, és megbocsátottam neki.
Azt nem tudtam, ez mire volt jó, s hogy tudnám a legjobban túltenni magam ezen.
Amugy örüljön a lány ha mem jön össze azal a fogyatékossal.
Sokkal jobbak valók jozzá.
Hazug kis takony, lelkibeteg.
Abnormalis mint az a Harry Potter.
Hala az egnek h akafnak nagymenő pasik is. Ez ugyis meleg volt azert titkolt mindent.
😂
Nem tudhatod mert ha vtak meleg haverjai akkor az volt hisz meg egy kerdest is kiírtatok rá 😂😂😃
Jah bocs nincsenek is havetjai, hazudott is szoval bosszút allunk rajta behülyítjük a kis hülyét 😂
Igy igaz az őszinteßeg es en vagyok a leghazugabb a világon.
Beképzwlt haverok mwg minden. Jobban jár nelkülem.
Pedig mar h kezdett renenykedni a kis nyomi agBeteg azt hitte megbocsájtok neki 😂😂😂
Hogy igergette h hetfőn odajön😂
Vakamivel le kellett volna önteni akkor ott😂
÷ és igen tudom h megérdemlem bocs h így elcesztem bocs h beléd szerettem de nem fogok senkit se zavarni.
Tudom h nincs eselyem felfogtam az üzit
Tudom h nincs eselyem felfogtam jó?
Nem haragszom jogos volt a bosszú.
En nem haragszom mert tudom h en csesztem el.
De ennek a szinjàtèknak vége.
Nem bízok mar semmiben elcsesztem ezt is mint minden mást.
Tudom es köszönöm h a tudtomra adtátok mennyie esèlytelen kis nyominger vagyok, hogy is lett vna esèlyrm? 😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!