Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Leszbi lányok! Ti hogyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbi lányok! Ti hogyan céloztok rá, ha valaki tetszik nektek?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, de nem tudom eldönteni, hogy most akar tőlem valamit vagy sem. Egyszer úgy érzem, hogy célozgat rá, máskor pedig azt mondja, hogy a fiúkat szereti. Magam is biszex vagyok. 17/L

2016. nov. 15. 20:42
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem célzok rá, mert általában olyanok tetszenek, akik full heterók, így semmi esélyem nem lenne...

Szerintem ha a barátnőd, nyugodtan rákérdezhetsz, hogy milyen beállítottságú, és ha bevallja, elmondhatod neki te is, hogy biszex vagy. Ha pedig tetszel neki, onnan már elég könnyű, valószínűleg jelezni fogja a későbbiekben:)

16/l/bi

2016. nov. 15. 21:08
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Énis ilyen bajban szenvedek.Én az első barátnőm,egy olyan pillanatban megcsókoltam visszacsókolt,ebből tudtam, hogy mi van.Persze ez se sokszor jó,mert lehet,hogy csak te érzed a vibrálást köztetek s ő meg úgy gondolja.Énis bisex vagyok.

Ha akarsz írhatsz,úgy sem ismerjük egymást s jó érzés egy hasonló lánnyal beszélgetni.

2016. nov. 15. 21:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Èn sem célozgatok mert mindig heterót találok aki tetszik, viszont nézni szoktam az illetőt, elég feltünően:o
2016. nov. 15. 21:22
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.. Nem tudom mi van, mert úgy is érzem hogy bejövök neki, mert ma olyan dolgokat mondott... Viszont pár napja meg azt mondta, hogy a fiúk jönnek be neki. Eddig nekem is csak heteró lányok jöttek be.. Úgy egy hónapja elég közel kerültünk egymáshoz, úgy érzem. De akit érdekel, annak írok és elmesélem részletesebben...
2016. nov. 15. 21:28
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha gondolod, írhatsz, kíváncsi vagyok, milyen jeleket ad feléd, megpróbálok valami hasznos segítséget is adni

(Hátha tudom majd hasznosítani egyszer én is:D)

első voltam

2016. nov. 15. 21:32
 6/9 anonim ***** válasza:
#3 vagyok, nekem írhatsz nyugodtan:)
2016. nov. 15. 21:37
 7/9 anonim ***** válasza:

ja ez a célozgatás...a vadászaton célozgasson.

tudja rolllad,hogy 2kapura játszol?

mert ha igen akkor nyiltan kérdezzrá,hogy akar e valamit?

ha nem akkor itasd hátha megynyillik és elmondja,hogy mit akar...lehet csak kíváncsi.

2016. nov. 16. 10:43
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem tudja rólam, hogy "kér kapura" játszom. Nemsokára lesz a szülinapja, akkor úgyis iszunk majd...
2016. nov. 17. 15:41
 9/9 anonim válasza:
Én 14/L vagyok és régebben pasim volt, de úgy féléve észrevettem, hogy a lányok érdekelnek és egy kiránduláson csókolóztunk is egy barátnőmmel, és tudtam, hogy ezek után már nem nagyon kellenek a fiúk. Én is keresek egy igazi barátnőt, akivel ki tudok mindent próbálni és észrevettem azt is hogy izgató nekem ha a lányok mellét vagy combját nézem...
2016. nov. 23. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!