Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek a megcsalás? Ha nem tetszik szakíts!
Ez is egy olyan dolog amit sohasem fogok megérteni
Ha szereted miért csalod meg?
Ha nem szereted miért vagy vele?
Nekem van ilyen hozzáállásom csak?
Akkor most megfogod érteni.
Azért csalja meg, mert nem szereti, vagy nem kap meg valamit, vagy akivel megcsalja sokkal jobb, és nem akarja kihagyni a lehetőséget. Ide tartozik az is amikor az ösztön átveszi az irányító szerepet.
Azért van vele, mert akivel van az egy biztos szerep. Akivel megcsalja már nem annyira.
Persze a logika is benne van, egy átlagos ember nem akarná a családját elhagyni, egy kis szórakozásért amire úgy érzi szüksége van. Szóval a család fontosabb, de a megcsalásról nem akar lemondani.
Vagy a férfi nem akarja ott hagyni a takaros feleségét aki főz, takarít rá, neveli a gyerekeket, elintéz mindent. stb.
Vagy a nő a jól kereső párját. Vagy a férjét aki remek családapa, és a gyerekek érdekeit nézi.
Na meg mindenkinek más az igazságérzete, a felfogása.
Szóval a világ nem csak fehér és fekete. Van itt pár millió szín.
Személy szerint nem csaltam meg soha és nem is fogom a feleségemet, mivel szeretem. A vágyaimat kiéltem fiatalabb koromba, és ha a feleségem kibírja, akkor én is. A gyerekek életét meg nem rontom el, hogy egy csonka családba szülessenek.
Köztünk is van vita, nézeteltérés, de megkell beszélni. Mégis vannak olyan helyzetek amikor megértem, hogy xy megcsalta vz-t, és hogy miért nem szakít.
Azért ez nem ilyen egyszerű.
A megcsalás nem arról szól, hogy te most mást szeretsz. Szerintem elég undorító dolog, de én is tettem ilyet egyszer, azóta is bánom. Itt arról volt nálam szó, hogy 2 éve együtt voltam a barátnőmmel, és volt egy válságos időszakunk, a szakítás szélén álltunk, folyamatosan balhéztunk. Na akkor volt, hogy elmentem 1-2 haverommal egy házibuliba, és ott mikor már kicsit leittam magam, konkrétan engem kapott le egy elég jó csaj, akkor nekem ennyi elég is volt, felmentünk az egyik hálószobába.
Másnap már éreztem hogy ezt nagyon nem kellett volna, a haverjaim is mondták, bár nem tudom miért nem próbáltak meg még időben leállítani. A barátnőmnek ezt akkor még nem mondtam el. Amikor megint jó lett a kapcsolatunk, akkor elmondtam, és ugyan nem volt boldog tőle, de bevallotta hogy abban az időszakban ugyanilyen helyzetben lehet hogy ő is ugyanezt tette volna. Nem a szeretet elmúlása ez, hanem valamiféle stresszlevezetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!