Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy céloztok arra, hogy tetszik nektek valaki? Szóval vagy tettel?
Figyelt kérdés
2012. aug. 26. 23:35
2/7 anonim válasza:
Sehogy, mert úgyis csalódás lesz a vége. Így inkább élvezem az egyedüllétet, és hogy bárki megkaphat(na). :D Amúgy hím.
3/7 A kérdező kommentje:
és így mindent megtehetsz :D végülis korrekt:D
2012. aug. 26. 23:37
4/7 anonim válasza:
#2: te egy igazi Forever Alone vagy. :D
amúgy én is mind2...:D
5/7 anonim válasza:
Általában próbálom felvenni vele szemmel a kontaktott, nyílván csak olyan csajjal próbálok szemezni, aki tetszik. Amúgy sokkal jobb szóban,mert akkor van reakció. A minap épp álltam sorba a tescoban a kasszánál és végig olvastam egy terméknek a tájékoztatóját és amikor én következtem csak akkor néztem fel és egy olyan eszméletlen szép melódiákos csaj nézett vissza rám, hogy megkellet jegyeznem, hogy fuuu de gyönyörű vagy! Elpirult, mosolygott és megköszönte. Néha kellenek ilyen kis bókok a mindennapokba is. Én is sokkal jobban érzem magam attól ha valami szépet mondhatok valakinek.
22/F
6/7 A kérdező kommentje:
de aranyos:)
2012. aug. 27. 11:11
7/7 anonim válasza:
Ha a haverod, akkor én azt szoktam csinálni, hogy kérdezem, hogy ki tetszik neki, hátha tudok segíteni. Hidd el, látod rajta, ha te tetszel neki. Csak figyeld végig a szemét (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!