Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek jol erzem azt,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jol erzem azt, hogy nem vagyok neki eleg?

Figyelt kérdés
A barátommal tobb mint 1 eve vagyunk egyutt.Sokmindenen keresztulmentunk mar,es mindenben tamogattuk egymást,tokeletesek vagyunk egyutt mondhatni.Megis o eltitkol előlem par dolgot.Ami történik vele es lányokkal,akikkel joba van eltitkolja.Es mikor kiderul,letagadja.Majd bevallja, hogy igaz.Es engem állít be szarnak,hogy miert kutatgatok utana stb.Most teljesen ossze vagyok zavarodva.Mit tegyek? Adjatok par tanácsot legyszives. L/18
2016. nov. 12. 23:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Először is üljetek le és higgadtan beszélgessetek erről.Ha megvolt, akkor már nagyjából érezni fogod, hogy miként akarod tovább.
2016. nov. 12. 23:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Ne gondolj a legrosszabbra. Más társaságot is meg akar ismerni és nem akarja hogy féltékenykedj. beszéld meg vele.
2016. nov. 12. 23:24
 3/7 A kérdező kommentje:
Az a problema,hogy mar nem egyszer leültünk beszelni ilyen dolgokról. Errol dolgokról. Es semmi. Akkor is az van benne, hogy o engem szeret.Es o mar nem emlékszik arra, hogy az megtörtént e azzal s lánnyal vagy eppen a haverjával. Es zavar nagyon,hogy egy elfelejtettemmel o ezt letudja
2016. nov. 12. 23:28
 4/7 NudliHercegnő ***** válasza:
Higy tudna elfelejteni valamit, amit ő csinált? Nem értem.
2016. nov. 13. 01:21
 5/7 omba ***** válasza:

",tokeletesek vagyunk egyutt mondhatni.Megis o eltitkol előlem par dolgot"

Ez a két állítás kizárja egymást, ott vagy neki fix puncinak, és közben vadászgat - de úgy véli ez neki alanyi joga.

Tagadja, bevallja, tagadja - nem egy jellemhős.

2016. nov. 13. 10:33
 6/7 A kérdező kommentje:

Ezzel magyarazza ki magat. Vagyis próbálja.

Nem feküdtünk meg le.

2016. nov. 14. 16:54
 7/7 omba ***** válasza:

Ha még nem, akkor szerintem jobb is, ha kihagyod.

Semmi titkolózás nem jó, de fiú részéről más lányokkal való dolgairól meg kifejezetten nem fér bele egy kapcsolatba- szerintem.

2016. nov. 15. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!